Rama : STREET, DUAL, DS, URBAN
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no pewnie => wreszcie ktoś kto jeździł na DM DS się znalazł kyrys !!!! Ja już mam gotową kase tylko, że ich jeszcze nie ma. Może wy wiecie gdzie będą najszybciej ????? Tylko nieźle waży ta krowa 2,6 kg czy 2,8 kg !!!! Ej kyrys powiedz mi czy odczówa się wagę przy np. buny hop'ach, skokach na hopach ogólnie STREET z domieszką TRIALU i DJ...trial niewiele tam ale kilka tricków kręce !!! Jak coś to jak dla mnie to by było jedynym minusem tej ramy ale narazie nie jest puki mi nie odpowiesz :P
..Jak jest siła i wena do walki, to trzeba > czerpać maXimum zabawy... : ) .
-
- Kontakt:
...może ktoś jeździł na ramce :
- mielca, no name, RB DS to są przykłady :P:P:P !!!!!!
Ej temacik jest taaaaaaaaaaaKIIIIIII szeroki w zakresie możliwości że głowa boli !!!!!!! Otwórzmy przedział cenowy do 2000 zł !!!!!!! Pewnie bedzie dużo osób kto ma np. bunshy ( jak źle napisałem to sorry ), COCK, sputnik czy molotov, może TREK BRUISER :D:D:D:D....wypowiadać się !!!!!!!!
- mielca, no name, RB DS to są przykłady :P:P:P !!!!!!
Ej temacik jest taaaaaaaaaaaKIIIIIII szeroki w zakresie możliwości że głowa boli !!!!!!! Otwórzmy przedział cenowy do 2000 zł !!!!!!! Pewnie bedzie dużo osób kto ma np. bunshy ( jak źle napisałem to sorry ), COCK, sputnik czy molotov, może TREK BRUISER :D:D:D:D....wypowiadać się !!!!!!!!
-
- Kontakt:
jak sie ciezko domyslic pewnie sie odczuwa...no bo nagle 2 kilogramy w locie ci nie uciejkna, dalej bedzie ciezxka krowa. zawsze sie zastanawialem czemu dangerous miki sa takie ciezke...duze nie oznacza wytrzymale jak wiadomo najlepiej po dh 1.0 i reszcie.
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
-
- Kontakt:
hmm...ciekawe raczej !!! No cóż ale przecież 2,6 kg raptem co tu dłużej mówić ramka ma tylko 12 czy 13 cali a powiem, że nikt nigdy i nigdzie jej nie połamał albo nawet lekko załamał !!!! No może ale MÓWIĘ MOŻE by połamali ja na torze do DH jacyś hardcor'owcy !!! Myślę też, że STREET i DS to jej żywioł a nawet kilka brechtów z TRIALU typu manual, buny, pivoty, pedal kicki czy nawet side hop ( górna półka ) da się zrobić bez problemu !!!!
Piszcie i grzejscie na tym temacie co wiecie na temat...tego
Piszcie i grzejscie na tym temacie co wiecie na temat...tego
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
...................................................................................................................................................................................................100..........kropek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....................napiszcie coś o tym trochę :/:/:/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...hehehe....nie o kropkach tylko o ramach !!!!!!!!!!!!!!!!!!
. " no to jak z tą wagą podczas jazdy " ???????????????????/
...hehehe....nie o kropkach tylko o ramach !!!!!!!!!!!!!!!!!!
. " no to jak z tą wagą podczas jazdy " ???????????????????/
-
- Kontakt:
...no panowie...luzik !!!!!!! Dzięki za słowa otuchy !!!!!! No to już wszystko jasne !!! Nawet gdyby coś było z wagą złe to i tak biore DM'a !!!! Ale zawsze warto się upewnić !!!!
..życze powodzenia w jeździe po miejscówach
..życze powodzenia w jeździe po miejscówach
-
- Kontakt:
...a wie ktoś coś może o da bombie XLR8 ????.....podobno fajna ramka do dualu ale nówka jest droga !!!!.....
a-gang chyba nie aż tak wytrzymały jest żeby go katować ostro ( bez urazy do tych co je posiadają ) mam jakiś uraz do nich że to jednak są to trialu takiego z DJ !!!!!!!!!
a-gang chyba nie aż tak wytrzymały jest żeby go katować ostro ( bez urazy do tych co je posiadają ) mam jakiś uraz do nich że to jednak są to trialu takiego z DJ !!!!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale się już wku**** bo czekam na tą rame i czekam to mówią że cłó przechodzi itp. !!!!!!!!! wykończę się zaraz !!!!!!!!! ale jestem pewny swego raczej, myślę że ramka spełni moje oczekiwania i się zgra z DJ hehe !!!!
ej a co waszym zdaniem lepsze jest prodigy to całe czy amstaff 2005 ??
ej a co waszym zdaniem lepsze jest prodigy to całe czy amstaff 2005 ??