hmm a moze zrobic by tak pulapki na dresiarzy - jedzie sobie 13 altek na orangeu a tu podchodza dresairze - jak zaczna sie pluc to wyjdze 15 rowerzystow - ale zamiast rowerow beda kastety noze badz co innego. zmiekna od razu. i tak kilku najebac postraszyc. i *** moze przestana...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Dzisiaj przydybalem jakiegos gnojka na podobnej ramce, ale zanim zaczalem go straszyc przypomnialem sobie ze skradziony rower nie mial tarczy z przodu i odblaskow na kolach ;)
Poza tym miejsce mi nie odpowiadalo, bo dziwna droga od smieciary na zwirki i wigury ;)
widze ze sie szykuje akcja na tych drechow!!! popieram!!! tak jak juz ktos mowił, najlepiej sie z nimi umowic w innej dzielnicy, ktos moze podeejsc do nich i zagadac ze chce kupic tego bika, i na wyznaczony sygnal wszyscy wylatuja i wtedy sie zaczyna prawdziwa rozmowa. :) oczywiscie Rufus w kominiarce albo lepiej jakby wogule nie brał udziału zeby potem nie miał przerąbane :/
powiem Wam 2 rzeczy: wartoby wziazc kilka kamer i sfilmowac moment transakcji (moment klepania sie wytnie albo nie bedzie sie filmowac :)) moze sie potem jako dowod przydac...albo jakby Wam sie cos stalo...a Rufus NIE MOZE brac w tym udzialu oficjalnie bo przecie go drechy zajebia...
a moze przyjedziesz i pomozesz nam? tez jestes z warszawy, wiec co to dla Ciebie za problem? no chyba ze wolisz siedziec przed monitorem i ********* glupoty kiedy my tu obgadujemy jak odzyskac czyjs rower.
myslisz ze to mozna tak od razu na drugi dzien zalatwic? grubo sie kolego mylisz...
dzwonił do mnie niedawno kumpel Rufus'a z którym Rufus był w piątek pod KFC i mówił że jak jechał dzisiaj samochodem to widział typka na tym rowerze więc rower na 100% nie jest sprzedany jeszcze
to swietnie! a co do bankiera, to odnosze wrazenie ze ma za malo latek albo za duzo kompleksow... przynajmneij na razie. dlatego nie chrzan takich glupot. jak ci buchna rower i dasz posta azeby zlapac drecha to tez napisza " zrob to a dam ci lizaka". twoje teksty sa poprostu na wielce zajebistym poziomie :/
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.