Tor w Szczawnie

Rudy
Kontakt:

Post autor: Rudy »

zmienil bym w tym torze uskok jest on *******(sprzeto rozwalajacy,szybciej w niego wpadajac ladowanie jest nie mile dla roweru jak i dla tego kto na nim jest) dable i drewniana sa spoko,pierwsza 180 jest tez fajna choc mogla by lepiej trzymac poprzez co by byl wiekszy speed na druga 180 a tak jest slabszy i trzeba zjebanie krecic,nastepnie zmienil bym ladowanie w hopie po 180 bo jest ono troszke za niskie no i juz po tej bandzie w sumie nic nie ma oprucz stola i szczawniany,mozna by bylo tam wsadzic pare bajerow zeby tor stal sie bardziej tech,ale to tylko moje skromne zdanie.
pozdro
prosty
Kontakt:

Post autor: prosty »

popatrzcie na to
[url]http://www.etbikez.netbox.cz/index.php?clanek=72[/url] to jest tor na którym można sie ścigać i wyprzedzać a czesi mają takich mnustwo. cały czas cos sie dzieje nie ma odicnków bez przeszkód, a to chcą z nim zrobić :P [url]http://www.etbikez.netbox.cz/bozak2.gif[/url]
czemu u nas sie tak nie da????
pozdrawiam
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja pierdziele, ale ten tor jest dlugi...

Zaczyna sie chyba na powaznie liczyc wytrzymalosc zawodnika. Podejrzewam ze na dole juz bym padl ;d Na swoim baju ofkoz.

Super fajna przeszkoda kilka dropow po rzad... za daleko polecisz to otb ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A nie... one sa malutkie ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
fuji_666
Kontakt:

Post autor: fuji_666 »

Wczoraj byłem w Szczawnie potrenowac :) Cos robia ze Szczawianą bo na opadówie leży kilka wywrotek ziemii, chyba odsówają (nie da sie skakac). Po za tym nic sie nie zmieniło, początek zarósł trawą i pierwsza banda zrobiła sie troche dziurawa, ale chyba coś z tym zrobią do zawodów!?!
zrobiłem backflipa (festiwal tuż, tuż)
fuji_666
Kontakt:

i jeszcze jedno!!! po 5 przejazdach po calej trasie wysiadam kondycyjnie, trzeba mieć wytrzymałosc szosowca na ta trase. Ful predkosci i prawie zero techniki!!!!!! AVE
lukaz666
Kontakt:

Post autor: lukaz666 »

no wlasnie kondycha po roku zakowania i zimie wysiada Ja juz na malej powera nie mialem Stolik spox ale jak mialbym szczawiane pakowac t onara Macie jakies metody na poprawienie kondychy malym kosztem Tylko nie piszcie o silowni bo nie mam ochoty patrzec na misiaki nie mam time i siana Moze bieganie ale mi sie nie chce Dzieki i do zobaczeni a na nieoficialnych we wrzesnui:)
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Idź do spożywczego za rogiem i powiedz: poproszę 2 kilo siły i ze 4 litry wytrzymałości, tylko bez konserwantów. :))))))
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
piernik
Kontakt:

Post autor: piernik »

ciezko jest przyjmowac krytyke kiedy wlozylo sie tyle pracy w budowe,
nie znaczy to ze tor jest super
patrzac na nasze tory mam wrazenie ze zatrzymaly sie na etapie sprzed paru lat, ciezko jest zrobic dobry tor, nalezy przede wszystkim go przemyslec a u nas najpierw sie kopie a potem sie cos tam przerabia

roznica miedzy nami a zachodem jest taka ze tam z reguly tory powstaja sezonowo i sa stale zmieniane a u nas jak Pan prezes zrobil tor to mysli ze juz bedzie super nawet za 20 lat...

szczerze mowiac to malo ludzi kuma jak zrobic dobry tor, na swiecie sa
specjalisci ktorzy zajmuja sie tylko tym zagadnieniem i robia takie tory np. dla uci

trzeba powiedziec stanowczo "nie" i zaczac zmieniac nasze tory bo jakies podwojne to byly dobre 4 lata temu, wazne zeby przeszkody byly przeszkodami a nie jedzie sie i nic, Kolbi wiesz o co chodzi, moze byc male ale zeby wychodzily jakies roznice miedzy zawodnikami na przeszkodach a nie wszyscy jedna ryba wala na pale

idac za ciosem wprowadze zmiany u nas w toruniu czym predzej moze nawet przed zawodami 13 czerwca

step upy, fale i inne to nasza przyszlosc
[url=http://www.drozdowicz.com]drozdowiczdotcom[/url]
moses
Kontakt:

Post autor: moses »

Radekmen,

Bardzo dobrze - utrudniac trzeba... jezeli chodzi o Torun to w pierwszej kolejnosci (moim subiektywnym zapewne zdaniem) przerobilbym te wulkaniki po 2 podwojnych na gorze, a moze wogole te czesc trasy jakos inaczej pomyslec... oraz 2 male profile - wiadomo o ktore chodzi...

Ale to pewnie juz slyszales od innych...
Tak czy inaczej w Toruniu jest git w porownaniu z Bydzia... :-)

Pozdr,
mo
piernik
Kontakt:

Post autor: piernik »

nie obrazaj naszego toru mojzesz
tez mi porownanie...
[url=http://www.drozdowicz.com]drozdowiczdotcom[/url]
fuji_666
Kontakt:

Ludzie o co chodzi z pagórami w Szczawnie??? Ostatnio słyszałem że przed stolikiem jak i za mają pojawić się jakieś pagórki (double) dla utrudnienia. Kiedy się to pojawi, bo trzeba by było przetrenować to sobie przed zawodami? Widzieliście już opadówe Szczawiany? Prawie 2 razy dłuższa niż ostatnio!!!
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

NOooo ja byłem wczoraj w szczawnie:P może ktoś z DHzone był:P byłem na dabombie alemniejsza z ym U nas niema takich torów wogóle wiec ten był moim pierwszym jak to mają być mistrzostwa europy to odpada!! tor jest za łatwy na ms europy!! jak ja go po kilku zjazdach robiłem całego bez szczawiany:/ i niewiem jak tam mają sie pomieścić 4 zawdoników bo czasami niema miejsca zeby sie we 2 zmiescić:/ tor naprawde fajnie zbudowany:P jak pierwszy raz robiłem tego pierwszego dropa to troche przegiołem bo prawie na sam konic zjazdu poleciałem;] bo myslałem ze to taki lajcik bedzie:P no i niemogłem długo tych garbów wyczaić:/ nabijałem sie na lądowanie:/ a wizualnie tor jest naprawde ładny:P po całej trasie podjechałem na koniec najazdu Big szczawiany i sie załamałem:P niewiem jaka to musi byc predkosc zeby ja zrobić wiec wolałem nie próbowac:/ hopa naprawde dobra a lądowanie to już prawie jak lotnisko:p podsumowując jest tam gdzie pojeździć w 4X no i oczywiscie w lasku traski sa tez konkretne;] POLECAM!!
www.ROMED.pl lamusy!
ODPOWIEDZ