DZISIAJ 19.40 TVN

Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Gdzie to ściągnąć bo nie oglądałem !!!!!!!!!!
RapTuS
Kontakt:

Post autor: RapTuS »

wezcie pod uwage tez to ze praktycznie zaden dres nie odgaldal tego programu bo albo w niedziele leczyl sie po jakims 3-cio ligowym meczu na ktorym dostal w miske od kiboli druzyny przeciwnej albo nie ma tvn a co bardziej prawdopodobne w ogole nie ma telewizora :D
kozaa
Kontakt:

Post autor: kozaa »

ale tez kupa potencjalnych zlodzieji to ogladala, a wiesci o drogich rzeczach sie zapewne szybko rozchodza...

że tak powiem: kurwa jego mać. Trzeba bylo powiedzieć, że te rowery są warte 500zl a najlepsze teraz to są te z marketów...
[; DrAgStAr ;]
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

I ****. Zaraz zalaczam jakiegos mailbombera i sie zesraja z ta ich skrzynka. Idioci.
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

tylko ze kolo ktory mowil o cenie tego amora nie wiedzial ze to bedie program o zlodziejach rowerow(CHYBA)... to mial byc reporataz o twardej jezdzie
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

no wlasnie kto bral w tym udzial niech opisze DOKLADNIE jak to mialo wygladac!!!!!!!!
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
pat
Kontakt:

Post autor: pat »

Ludzie no co wy czytac nie umiecie.Przeciez Groober wyraźnie juz powiedział ze zgodził sie ze Szwedem na program tylko dlatego ze miał on opowiadac o ostrej jeżdzie -i to własnie głównie filmowali,ale mimo chodem zadawali rózne pytania.......

Czy wy naprawde myślicie że Groober jest ****** i by sie chwalił że ma amora za tyle kasy w programie o kradzieży drogich rowerów.Nie najeżdzać mi tu na bohaterów filmu bo was by jeszcze lepiej te medialne mendy podeszły niż ich.

Nikt ich nawet nie poinformoawł że poza nimi bedzie w tym odcinku wystepował jakiś dres złodziej.To miał być program o Fr w Łodzi i streecie w Wa-wie.
piotrex
Kontakt:

juz sie raz zapytalem o to co bedzie jesli puszcza co innego niz Wy chceci to ktos mi odpowiedzial ze nie podpisze sie papierka i nie puszcza...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

pasqd to dobrze z tym XTR-em, ****, który kupił kradziony rower dodatkowo stracił,a ten któremu ukradli zrekompensowało straty i wynagrodziło za stres
darmowy XTR ukoiłby nerwy każdego bikera :D
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
piotrex
Kontakt:

a ma ktos numer do tego TVN-u??Bo mozna by im zonka zrobic :)
forest guma
Kontakt:

mam kilka pomysłów.
1.każdy kupuje sobie jednorazowy aparat fotograficzny, jeżeli ktoś będzie chciał was wyjąć z bika, robimy foto jego ryła, skanujemy i zapodajemy na pinka do działu description.
2.robimy plakaty i rozwieszamy na ewentualnych zawodach tak żeby każdy wiedział na kogo uważać. koszt niewielki a można tym komuś bika uratować.
3.sprawdzamy ludzi wchodzących na zawody, kolesie ze zdjęć nie mają wstępu.

4. ZBIERAMY SIĘ CO JAKIŚ CZAS W GRUPY, CHODZIMY WIECZORAMI PO MIASTACH I WYJMUJEMY DRECHÓW Z TELEFONÓW, DRESÓW, BUTÓW, KASY, A NASTĘPNIE DZIELIMY SIĘ ZYSKAMI I KUPUJEMY SOBIE NOWE CZĘŚCI.

co o tym myślicie???
forest guma
Kontakt:

można jeszcze klepać drechów i tatuować nieprzytomnym "złodziej" na ryjach.
do końca życia mieliby nauczkę.

czicie taką rowerową krucjatę?
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

taa to kurwa dajesz pierwszy zobaczymy czy bedziesz sie pierdolil z wyjeciem aparatu jak ci rower beda zapierdalac czy bedziesz taki mastah ze po ulicy bedziesz popierdalal i okradal drechow zeby nowe czesci sobie kupic, jakbys sam kurwa byl drechem tyle ze nie kupujesz sobie dresiku tylko do roweru dokladasz wez sie kurwa zastanow
teh_pwnerer
forest guma
Kontakt:

ja zapodałem pomysł, wy zrobicie z tym co wam się podoba.
A tobie wiedzmin pwiem tyle, że nawet jakbym wyjebał 1000 drechów z telefonów to itak nie zrekompensowałbym samochodu starych, który dresy zajebały nam w zeszłym roku.
poza tym czepiasz się po topicu z piastą. takie jest MOJE zdanie na ten temat.
forest guma
Kontakt:

poza tym gdybyś nie chciał koniecznie się przyczepić do czegoś to może skapnąłbyś się dlaczego punkt 4 jest oddzielony i napisany wielkimi literami...
Jacuch
Kontakt:

Post autor: Jacuch »

ja sam nie wiem czy mieszkam w tak bezpiecznym mieście czy wszyscy z ekipy w olsztynie są tak wyczuleni i uważni. W szkole nie raz słysze ze komuś tam ukradli rower jak wyszedł sobie pojeździć po osiedlowych scieżkach itp itd, ale z olsztynskiej ekipy jeszcze chyba nikomu nie jebneli rowerka..
http://jacuch.prv.pl
forest guma
Kontakt:

tylko się cieszyć, że nikomu jszcze nie jebneli, a nikt nie próbował?
pilnujcie się panowie.
shit happens jak to mawiał pewien gość...
Shepard
Kontakt:

Post autor: Shepard »

ja pierdole... te drechy to zjeby na max...
ciesze sie ze mam kola na 32 szprychy a nie "alufelgi z 3 albo 2"...
Przydaloby sie zeby policja mogla klepac takich od tak sobie... za to ze nosza dres i maja mordy jak pol dupy zza krzaka...
A tak co do gazu to moze lepiej miec noz ze soba? chociaz za oslepienie gazem nic policja nie zrobi a za uzycie noza moga zrobic...
Moja piwnice okradli juz 2 albo 3 razy - teraz mojego bika trzymam w pokoju a jak jest w blocie to stoi w piwnicy max pol dnia - pozniej go myje, czekam az wyschnie i wraca do pokoju...
A tak wracajac do tematu getta to mozna by cos zrobic w tym stylu, ale zeby nie glodowali i nie wybijali sie tylko zeby sami prowadzili sobie wlasne dresiarskie miasto ( i tak by sie powybijali i tak, ale to juz by zalezalo od nich )
www.43ride.com
ODPOWIEDZ