Czesto na forum ludzie pytaja czy ktos nagrał odcinek rower manii lub adrenalimy bo nie maja TVN Turbo... wiec nagrałem ostatni odcinek gdzie ziomki smigaja na warszawskim 4x, jest wywiad z Anna Rucinska itd.... Odcinek mozna sciagnac na http://thebikezone.w.interia.pl/
W przyszłosci jak bede miał czas to nagram inne interesujace...
niedlugo bedzie cos ze mna <lol> a tak serio to generalnie ludziki sie pojawily ostatnio - ekipa z prosami - na dirciku na agry i nagrywaly wszystkich ludzi =P nawet te smieszne dzieci ktore sa 3x nizsze od wybicia =D
Aha... z góry sorry ja wyskoczy takie cóś: "TRANSFER PRZEKROCZONY"... bo serwer interii ma tylko 1,5 MB transferu na godzinę ;(((( Ale co jakis czas jest dobrze i mozna wejsc....
hehe ta rowermania to ladny shit raz na czas dadza jakis fajny fajny reportaz a tak to nawijaja np. o wachlarzach do roweru. no ale wiadomo to program o rowerach a nie o o dh czy o dircie =]
Lookajcie i nagrywajcie lepiej nowy odcinek najbliższy rower manii bo ekipa była dzis na zawodach na kazoorce i będzie z nich reportaż. Może gdzieś sie załapałem :D
ee tam a ja byłem na wałach wisły wczoraj i były takei cąłkiem fajne panie które dawały naklejki TVN turbo i sobie można poprzylepiac gdzie się chce :):)
ja pierdyle ta Rowermania to siano ... a tego pacana ze ski teamu ala alvarez enrique co sie wypowiadal to bym spalowal z miesca gada ... chyba przestane to ogladac albo niech oni wypierd*** z tym ski team