ROWER DO DIRTU I STREETU
ROWER DO DIRTU I STREETU
CO myślicie o scabie 2003
?? POdobno lipny do streetu bo nie ma amora i słabe hamulca i troche ciężki ... ale jakby amora wsadzić i lepsze hamulce to by ważył ok 16kg..
a dragstar waży 15,2 kg ... tyle że nie jest cr-mo .. a scab mi sie zajebiście podoba
tylko nie wiem
co z tym streeetem ... pomóżcie ,...
?? POdobno lipny do streetu bo nie ma amora i słabe hamulca i troche ciężki ... ale jakby amora wsadzić i lepsze hamulce to by ważył ok 16kg..
a dragstar waży 15,2 kg ... tyle że nie jest cr-mo .. a scab mi sie zajebiście podoba
tylko nie wiem
co z tym streeetem ... pomóżcie ,...
-
- Kontakt:
no to jest tak kona scab waży 15 kg bez amora ... i na teście napisano że nie nadaje się do streetu bo nie ma amora , ma słabe chamulce i trche jest ciężki ... ja bym chciał wsadzić do niego amora , lepsze hamulce ... i czy by to w streetcie sie spisało ( co do tej masy dragstar (przykładowo 15,2 kg na rst a ten scab to bęzie 16 kg z amorem 130 mm)
Każdy Ci opdowie inaczej !! bo według niektórch w streecie nie potrzebny jest amor, a według innych jest potrzebny!! Ty wiesz najlepiej czy będzie Ci sie na tym fajnie jeździlo czy nie !! a chodź by nawet nie to zawsze można sie przyzwyczaić !!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
sory przeczytalem pare pierwszych postow i smiech :D 15kg ciezki? czlowieku nie przesadzaj :) sztywny do streetu (takiego parkowego) jest ok, ale jak chcesz cos polatac to amor (uzywka dja)
sadze ze o wiele lepiej skladac rowa samemu (sam tak zrobilem) wyszedl mnie od cholery duzo ale jest taki jak chcialem :) tak wiec skaldac skladac skladac. a amor wazna sprawa do latania ;) waga drugozedna, streetowac mozna i na 20kg rowerze i to calkiem niezle, natomiast 15 kilowe LEKKIE rowery maja swoj urok... moj wazy 18 i jest to optimum :)
sadze ze o wiele lepiej skladac rowa samemu (sam tak zrobilem) wyszedl mnie od cholery duzo ale jest taki jak chcialem :) tak wiec skaldac skladac skladac. a amor wazna sprawa do latania ;) waga drugozedna, streetowac mozna i na 20kg rowerze i to calkiem niezle, natomiast 15 kilowe LEKKIE rowery maja swoj urok... moj wazy 18 i jest to optimum :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
co do tej masy to spoox
bo jeszce o tym niezawiele wiem
starzy mi nie pozwalajo skladac roweru bo muwie ze nie umiem ze żle zrobie i sie połamie ( jai rower) ... tak to bywa ....myślałem że 16 kg to dużo :)
narazie próbuje toi owo na makrokeszu z ramo hi-ten i już połamałem amora ballistica :) ... co powiecei o np bomberze z3 czy z5 ?
bo jeszce o tym niezawiele wiem
starzy mi nie pozwalajo skladac roweru bo muwie ze nie umiem ze żle zrobie i sie połamie ( jai rower) ... tak to bywa ....myślałem że 16 kg to dużo :)
narazie próbuje toi owo na makrokeszu z ramo hi-ten i już połamałem amora ballistica :) ... co powiecei o np bomberze z3 czy z5 ?