Nowi modelatorzy!
Te zmiany raczej będą na plus i stało się to czego większość osób chciała, zaczeły zachodzić zmiany. A modem niech będą osoby które coś mogą zmienić na forum i nie pierdolą bez sensu i nie są zwykłymi szarymi użytkownikami i wiedzą co i jak, tak jak Paul z Maxem, ale chyba tylko 2 nowych modów za dużo nie zmieni może nikom byś jeszcze kogo zwerbował.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
Panie i panowie, zwłaszcza moderatorzy - trzeba raz na zawsze zrobić porządek na giełdzie, a znając życie to nie zajmie więcej niż 2 godzinki.
Wywalcie wszystkie ogłoszenia i uruchomcie coś, co będzie automatycznie usuwać stare (2 tygodnie?) ogłoszenia. Wogóle mod ma takie prawa?
Tak poza tym, to na tym forum nie tylko trzeba pilnować porządku, przydałoby sie także wywalić kilka (kilkadziesiąt) tematów, które już widnieją w poszczególnych działach, a sama ich obecność jest drażniąca.
tyle z mojej strony.
P.S. nikom, dostałeś kiedyś ode mnie takiego maila z kilkoma propozycjami... może czas je w końcu rozważyć?
Wywalcie wszystkie ogłoszenia i uruchomcie coś, co będzie automatycznie usuwać stare (2 tygodnie?) ogłoszenia. Wogóle mod ma takie prawa?
Tak poza tym, to na tym forum nie tylko trzeba pilnować porządku, przydałoby sie także wywalić kilka (kilkadziesiąt) tematów, które już widnieją w poszczególnych działach, a sama ich obecność jest drażniąca.
tyle z mojej strony.
P.S. nikom, dostałeś kiedyś ode mnie takiego maila z kilkoma propozycjami... może czas je w końcu rozważyć?