MTV !!! N STYLE!!
MTV !!! N STYLE!!
coś o rowerkach wlasnie leciiii ((((:
-
- Kontakt:
Powiem tyle, jesli to JUZ jest pokazywane na mtv, to nasz sport JUZ jest za bardzo trendy......a to zle;/....i najgorsze co mnie osobiscie bardzo wkurwia ( bez obrazy dla sluchaczy, ale NIE JESTEM TOLERANCYJNY, widze ilu jest normalnych ludzi, a ilu .....no wlasnie :P ) to fakt ze wszystkie te dyscypliny sa pokazywane wlasnie w takich programach typu 'YO YO ELO ZIOMBLE LAAAAANSSSSS!!!!!!!!!'...a mi sie to raczej od zawsze kojarzylo z ludzmi innego pokroju i kultury :) JAK TAK DALEJ POJDZIE TO ZACZNA NAS POKAZYWAC W 'BEZELE' NA VIVIE!!!!!;/;/;/;/;/;/. a co do ludzi ktorzy zdaja relacje w takich wywiadach, jesli prosy to ok. bo oni maja jednak troche nie ten tego ( 1 miejsce = wynik, 2 miejsce = fun....? ), ale jesli zwyczajni amatorzy, to ja bym osobiscie nie zgadzal sie na udzielanie takich wywiadow, bo z doswiadczenia wiem ze im ciszej o czyms jest, tym lepiej, a popularni i tak jestesmy za posrednictwem wielu konkursow i edycji mistrzostw w polsce.....mimo ze ich jest bardzo malo, w porownaniu z tym co za granica, swiadczy chociazby o tym roznorodnosc sponsorów takich imprez ( mowie o tych bardzo oficjalnych )
a co do trendi... sa tez tego plusy :-), bo sie x-latek najara, nakupuja mu starzy sprzetu, znudzi mu sie, a MY z tego bedziemy mieli 3-miesieczne czesci prawie jak nowe ( bo jak to to wazy 50kg to nawet skatowac nie da rady :D )...smutne ale prawdziwe :)
a co do trendi... sa tez tego plusy :-), bo sie x-latek najara, nakupuja mu starzy sprzetu, znudzi mu sie, a MY z tego bedziemy mieli 3-miesieczne czesci prawie jak nowe ( bo jak to to wazy 50kg to nawet skatowac nie da rady :D )...smutne ale prawdziwe :)
ten koleś pode mną to ***** :D:D
a podsumowanie moich wypocin bedzie zawsze takie samo - niech kazdy jezdzi dla siebie, i wtedy bedzie ok. nikt nam nie musi przypominac na codzien co robimy w wolnym czasie :D....a takie programy jak ten na mtv to na pewno nie mial w zamysle informacyjnego charakteru.......'tylko ukazania nowego trendu wsrod mlodych' jakim jest jazda na biku nie-po-bulki ......;/
moze sie czepiam.....malo dzis spalem :P
moze sie czepiam.....malo dzis spalem :P
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt:
jerrrrunie co wy sie tak rzucacie.... ja tylko info podalem żebyście sobie zobaczyli.
a nie wydaje mi sie zeby kazdy na dh-zone np widzial jak sobie smigają gdzieś tam na Mokotowie albo jak mniejwięcej wygląda taki dosyć prowizoryczny ale zawsze "basen" z gąbkami...
Mi sie ogólnie program podobał...
Chopoki fajnie śmigali...
Jeśli chodzi o umiejętności tamtych bikerów to uważam za wielkie.
a nie wydaje mi sie zeby kazdy na dh-zone np widzial jak sobie smigają gdzieś tam na Mokotowie albo jak mniejwięcej wygląda taki dosyć prowizoryczny ale zawsze "basen" z gąbkami...
Mi sie ogólnie program podobał...
Chopoki fajnie śmigali...
Jeśli chodzi o umiejętności tamtych bikerów to uważam za wielkie.
-
- Kontakt: