III gim!?
O, Antur poszedł moją metodą, zobaczymy jak mi się powiedzie.....tylko najlepsze jest to, że mam takich zwalonych nauczycieli, że w 6 klasie podstawówki miałem średnią 5,0 , a w gim juz 4,2.........dlatego moge mieć troche przechlapane z polskim i matmą......chociaz umiem :/
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
kurde ja chyba 40 z maty i 35 z polaka z maty miałbym 47 ale mamy zjebkową babke z maty i mi powiedziała że więcej niż 40 mi nie da bo na lekcji nie umiem tabliczki mnożenia ( niby lol ale serio mi z głowy wypada) z polaka za dużo ortów żeby dobrze wyciągnąć... Pełen looz z coca cola na sali :) Koleżanka sie uczyła 2 tygodnie i zawaliła :)
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
było, minęło, 2 latka temu :)
nic się nie uczyłem, zawsze miałem ******* oceny w budzie ale egzamin 42 human i 42 majma co dało 84 ;]
grunt to podejście, przejrzyjcie ze dwa przykładowe testy skoczcie na browar albo sześć wieczór przed egzaminem i będzie lux
grunt to chillout i inteligencja
nic się nie uczyłem, zawsze miałem ******* oceny w budzie ale egzamin 42 human i 42 majma co dało 84 ;]
grunt to podejście, przejrzyjcie ze dwa przykładowe testy skoczcie na browar albo sześć wieczór przed egzaminem i będzie lux
grunt to chillout i inteligencja
matura to bzdura :)