zapewne wielu z was w młodości oglądało muminki i tam był taki straszny potwór BUKA. wszystko zamrażał, miał przerazające spojrzenie i wogóle bałem sie go jak skur...yn. z jednym kumplem pytałem w klasie i sie okazało ze wszyscy sie go bali jak oglądali muminki a wy tez sie go baliście?
Paul_ems nie rozumiem cie chcesz zaszpanowac jaką masz władzę nad innymi ze mozesz kasowac topiki?? kasuj prosze mam to w dupie :(((
myślałem ze po to istnieje offtopic ale moze sie myliłem
Wieczoor nie wiem o co się denerwujesz rzuciłem txt i tyle pisz przecież, że żartowałem ile razy mam Ci powtarzać. Widać nie doszukałeś się ironii, poza tym jak jakiś temat kasuje to nie pisze na nim że to robie raczej, tylko wysyłam info do zakładającego.
no buki był naprawde straszny,ja sie go bałęm,byłjak nazgule z włądcy albo wogole freedy kruger albo inny taki w takiej bajce dla dzieci niepowinno byc tak strasznego potwora ,ale dzieki temu muminy mają klimat
no buki to dygalem jak głupi :D a te biale paly jak sie nazywaly? mnie najbardziej rozwalal Bobek :p jeszcze kubus puchatek byl w pytke i smurfy ale teraz jak je ogladam to juz jakies idiotyczne sie wydaje :p a swoja droga to uwazam ze mimo ze pytanie jest z dupy to topic zajebisty :D
buki to sie kazdy bal;) w klasie tez przrowadziłem sonde:) a i jeszcze bałem sie tego CZARNOKSIĘŻNIKA ale to do czasu tak samo jak BUKI jak sie okazali dobrzy:D
a pamiętacie taka bajke co był, niedźwiedź i królik i pływali na krze lodu albo latali balonem i jakieś kruki były tam jeszcze, nie moge rozkminić jaki to ma tytuł, i był taki duszek z nimi jeszcze co go czasem do butelki zamykali