front flip
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
he
ja kiedys front flipa z 1 hederem przez przypadek ale to pełnego front filipa brakło z 30stopni.
to buło tak jachałem skakałem z schoów nagle mi ludzie wychodza i chciałem w powietrzu przedni i tylni hamulec zacisnąć i ręka mi spadła i ftedy był prawie frontflip z 1 handerem a tak to miałem pisa bo przy glebie niespadłem na schodyn tylko na tą platformę co jest między schodami
a ludzie łaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuu nic ci nie jest ja mówie nie a mój rower i wtedu sałą kiere kalmi porysowałem i korbe zgiłę a kiere i kalamki miałem czrne i jeżdze z takimi łeeee
to buło tak jachałem skakałem z schoów nagle mi ludzie wychodza i chciałem w powietrzu przedni i tylni hamulec zacisnąć i ręka mi spadła i ftedy był prawie frontflip z 1 handerem a tak to miałem pisa bo przy glebie niespadłem na schodyn tylko na tą platformę co jest między schodami
a ludzie łaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuu nic ci nie jest ja mówie nie a mój rower i wtedu sałą kiere kalmi porysowałem i korbe zgiłę a kiere i kalamki miałem czrne i jeżdze z takimi łeeee
>>>>>DZIEŃ BEZ ROWERA TO DZIEN STRACONY<<<<
-
- Kontakt:
A przezyl? ;]
"a ludzie łaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuu nic ci nie jest ja mówie nie a mój rower i wtedu sałą kiere kalmi porysowałem i korbe zgiłę a kiere i kalamki miałem czrne i jeżdze z takimi łeeee"
Heh, przeczytaj to plynnie ;p Tak samo przeczytaj swoja xywke plynnie - to wiele wyjasnia ;d
"a ludzie łaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuu nic ci nie jest ja mówie nie a mój rower i wtedu sałą kiere kalmi porysowałem i korbe zgiłę a kiere i kalamki miałem czrne i jeżdze z takimi łeeee"
Heh, przeczytaj to plynnie ;p Tak samo przeczytaj swoja xywke plynnie - to wiele wyjasnia ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
no to panowie obczajcie to :DDDDDD
klijet jest z poniatowej koło lublina
http://bikerider.webpark.pl/imag0016.avi
klijet jest z poniatowej koło lublina
http://bikerider.webpark.pl/imag0016.avi
to ze koles ma malo postow nie znaczy ze kiepsko jezdzi.... ale z 2 strony to ciezko mi uwierzyc w tego frontflipa i ten 2m drop na makrokeszu. ja takiego po roq jezdzenia zloilem i to na calkiem niezlym bike'u a i tak mnie wgniotlo. No ale jak dasz jakas fote i jesli mowisz prawde to wszystkim szczenu do parteru zjada.