Sorki za taki topick. Czy ma ktoś już tą gre ?? nie chce mi sie czekać do 10 i kupować orginał, jeżeli ma ją ktoś i chciałby sprzedać to napewno sie jakoś dogadamy. Moje gg 3021548. Dzięki
Podobno są przecieki i już jest w necie. Ludzie z Mdeth go przejeli z jakiegoś sklepu. Narazie mam za małe ratio żeby coś takiego ściągnąć. A jaka będzie cena oryginału?
oryginał będzie kosztował 260zł! pierwsz partia 3000 egzemplarzy to jakaś edycja kolekcjonerska - dodatkowo ksiązeczka 80 stron... i tak właśnie Cenega sobie w ch.uja poleciała, napędzą piratom kasę.
Dopiero w lipcu będzie dostępna zwykła wersja za 129zł. Ostro zryta polityka tej firmy.
no właśnie na PC za 260zł... w Ultimie było za 209, ale pewnie już nie ma.... z tymi 3000 egzemplarzy to lipa pewnie żeby ludzie polecieli. Taka książeczka warta jest może 10zł, a oni na tym przytną ponad 100zł. A potem ku rwa dziwią się, że piractwo... jak jest skurwysyństwo marketingowe to i piractwo będzie.
Taniej już z Niemiec sobie sprowadzić tylko tam nie wiadomo czy w ogóle będzie i czy nie jakaś wersja bez krwi, możliwości przejeżdzania ludzi i tak dalej...
BTW: no naprawdę nie obraże się za linka do torrenta jak ktoś już ściągnął i działa <lol>
MaxDamageDA widziałem że polowałeś na nią na torrentreactorze, albo poprostu zbierzność ksywek, mógłbyś powiedzieć coś więcej bo tam jest masa faków a 4 GB piechotą nie chodzi :/ To jest wersja DVD czy CDR ??
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
Ja sciagalem jakis czas temu z prywatnej sesji irc. Mam dojscia i dostalem image dvd.
Na reactorze jest ta sama wersja co moja, 4gb.
Ta druga to juz inny podziemny wypust , ale pewnie dziala.
Tak samo bylo z halfem 2 :)
Niestety nie wysle poczta, sorki chlopaki, ale nie bardzo mam teraz czas pojsc do panny a do dopiero na poczte latac. Poza tym nie mam nagrywarki ;/ Serio...