konkursik
konkursik
http://www.rojal.pl/konkurs/index.htm
pod tym adresem mozecie wygrac wspanialy i doskonaly rower gorski kross costam. wystarczy ze wpiszesz swoj imejl do okienka newsletter.
chlopaki taka promoacja! az sie slinie na sam widok tej mataowo szarej ramy zjazdowej, ach te spawy ta wytrzymala podwojnie zgrzewana głowka! cudo!
pod tym adresem mozecie wygrac wspanialy i doskonaly rower gorski kross costam. wystarczy ze wpiszesz swoj imejl do okienka newsletter.
chlopaki taka promoacja! az sie slinie na sam widok tej mataowo szarej ramy zjazdowej, ach te spawy ta wytrzymala podwojnie zgrzewana głowka! cudo!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja tez zaczynalem od makrokesza i ma on teraz dokladnie 6 lat byl to jeden z pierwszych full suspenszyn na rynku sklepow budowlanych. dziwne jest jednak to ze praktycznie nic z nim sie nie dzialo no tyklo korba odpodla:) a teraz to te rowery sa kompletnym szmelcem nie wiem czemu tak sie pogorszyly ale sa zalosne i dlatego jest sie z czego smiac.
nie rozumiem tego podniecenia co niekotrych, przeciez gołym okiem widac,że to nie jest rower do wyczynowej jazdy to po co sie brechtac sztucznie przed kompem i to pisac na forum i poazywac jaki to sie ma dobry humor, przeciez nie akzdy zaczynal do draga czy specjalnego roweru do skokow,to przychodzi z czasem ja zaczynalem na stalowej 19 do xc juz prawie 6 la temu, a co do rowerkow krossa, nie widzicie ,ze ta fimra proboj cos zdzialac,te rowerki dzialaja i sie nie rozpadaja,kazdy wie ze to nie wczynowe maszyny,ale w xc czy enduro daja radeto po co smiech,przynajmniej tkos cos w tej polsce proboj dzialac i zaistniec wiec nie najezdzajcie na krosa.pozdro 600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com