kurde a ja namwet nie mam MTV tylko zamiast wszystkichprogramow mam HBO echhhhhhh
:/
MTV !!! N STYLE!!
a ja powiem, ze:
- wg. mnie bardzo dobrze, ze sie o tym mowi -> wiecej sprzetu, nizsze ceny, wiecej sk8parkow, sponsorow, wieksze mozliwosci. wiem, ze wielu z was (bo sam to troszke czuje) chcialoby byc andergrand i na swoj sposob special... ale wydaje mi sie, ze to nie na tym polega ten sport
- to, czy ktos sie lansuje to jego sprawa, mozna z politowaniem na to patrzec ale po co sie tym przejmowac? bo psuje wizerunek? to w koncu jezdzimy dla siebie czy nie? kto ma wiedziec bedzie wiedzial a reszte walic...
- co do samego programu to mi sie bardzo podobal. moze dzieki niemu, ktos zacznie jezdzic, ktos zlapie zajawe... a to jest wazne
pozdro
- wg. mnie bardzo dobrze, ze sie o tym mowi -> wiecej sprzetu, nizsze ceny, wiecej sk8parkow, sponsorow, wieksze mozliwosci. wiem, ze wielu z was (bo sam to troszke czuje) chcialoby byc andergrand i na swoj sposob special... ale wydaje mi sie, ze to nie na tym polega ten sport
- to, czy ktos sie lansuje to jego sprawa, mozna z politowaniem na to patrzec ale po co sie tym przejmowac? bo psuje wizerunek? to w koncu jezdzimy dla siebie czy nie? kto ma wiedziec bedzie wiedzial a reszte walic...
- co do samego programu to mi sie bardzo podobal. moze dzieki niemu, ktos zacznie jezdzic, ktos zlapie zajawe... a to jest wazne
pozdro
byBo wczoraj o 3 bikerach z milanówka jeden na DM DS 1.0 lub 2.0z DJ i BMX ... i skakali do basenu z gabkami i krecili backflipy... i jakies pierdoly ogólnie to troche slaby program takie to bylo...:| no ale mysle ze sport w mediach to dobra sprawa niech sie rozprzestrzenia .. niech wiecej bedzie DH i 4Xowców w polsce to moze znajda sie jacys mistrzowie Swiata...:Pa przedewszystkim znalezli by sie sponsorzy do organizowania zawodów...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631