wlasnie mod skasowal mojego posta...
w zwiazku z tym mam pytanie:
jaka jest roznica pomiedzy tym, ze napiszesz a tekscie posta, ze masz cos do sprzedania a jak napiszesz to w podpisie???
czy kazdy kto bedzie mial w podpisie info "sprzedam costam" bedzie banowany i kasowany???
no i kto (niech sie ujawni) skasowal mojego posta??
albo gramy fer i wywalamy wszystkie posty ktore nawiazuje do ogloszen chocby podpisem albo garmy jak to zwykle w Polsce tzn sa rowni i rowniejsi!
kasowanie postow przez moda
kasowanie postow przez moda
sprzedam NORCO 4HUN
-
- Kontakt:
Nio wlasnie, topic to topic...
Kazdy kto bedzie naprawde zainteresowany dotrze do tego ze zalatwisz taki rower. Ja od dluzszego czasu handluje, czesto bardzo mi zalezy na czasie, a mimo to nigdy topicu nie zakladalem...
Nawet w podpis tego nie wrzucam, od tego jest gielda , allegro itd. Zainteresowani zagladaja.
Topic polecial tyko dlatego ze masz cos o co ludzie czesto pytali i pewno tanio ;)
Kazdy kto bedzie naprawde zainteresowany dotrze do tego ze zalatwisz taki rower. Ja od dluzszego czasu handluje, czesto bardzo mi zalezy na czasie, a mimo to nigdy topicu nie zakladalem...
Nawet w podpis tego nie wrzucam, od tego jest gielda , allegro itd. Zainteresowani zagladaja.
Topic polecial tyko dlatego ze masz cos o co ludzie czesto pytali i pewno tanio ;)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: