Oszukista!! tak
heh, wychaczona aukcja z shermanem, a ten drze się, że nie jego(co za głupek, sam się zdradził)
szkoda, że nie miałem z nim żadnego interesu, bo mieszkam całkiem blisko i bym się pofatygował z kilkoma kolegami(mam dobrych kolegów, na bank by nie odmówili :D)
glider<=ty się już nie odzywaj, wałkowałeś i jesteś przegrany, jedyne co cipozostaje :D to przemilczeć i patrzeć jak się sprawy potoczą...
szkoda, że nie miałem z nim żadnego interesu, bo mieszkam całkiem blisko i bym się pofatygował z kilkoma kolegami(mam dobrych kolegów, na bank by nie odmówili :D)
glider<=ty się już nie odzywaj, wałkowałeś i jesteś przegrany, jedyne co cipozostaje :D to przemilczeć i patrzeć jak się sprawy potoczą...
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
buehehe.. no to widze, ze dalej ostro w ch**a tniesz glider czy jak ci tam w końcu jest... Jak ja sie ciesze, że jeszcze w zime cie wyhaczyłem i teraz przynajmniej wszyscy sie na tobie mogą poznać..ale po tej akcji z amorkiem myślałem że naprawde dasz sobie skpokój:D a tu patrze na forum.. znowu powrót sytuacji:D no ręce opadają... kiedy ty z tym skąńczysz?? Wcześniej niż inni z tobą? bo zapowiada sie ze długo nie pozyjesz:-)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
emat-e moze jeszcze nie doroslem ale taka jest prawda!!!
a POZATYM CHCIALEM WAM WSZYSTTKIM OZNAJMIC ze wczoraj GLIDER powaznie mnie wkurwil i dostal odemnie pare strzalow tak ze sie poplakal i teraz sie do mnie nie odzywa!!!
I bardzo sie ciesze ze z tym ***** nie bede chodzic do nastepnej klasy!!!!!!
pozdro
a POZATYM CHCIALEM WAM WSZYSTTKIM OZNAJMIC ze wczoraj GLIDER powaznie mnie wkurwil i dostal odemnie pare strzalow tak ze sie poplakal i teraz sie do mnie nie odzywa!!!
I bardzo sie ciesze ze z tym ***** nie bede chodzic do nastepnej klasy!!!!!!
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
Damian898_2004 (2) (Sprzedający) Negatywny śro 30 cze 2004 16:19:40 CEST 25618369
UWAGA ZLODZIEJ!!! ODRADZAM!! Mielismy sie wymienic ze ja wysylam moja delte a on swojego manitu w ten sam dzien ja wyslalem a mnilelo juz 3 tygodnie i nie mam anie swojego amora ani tego co mialem miec mowil ze moge mo zaufac ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!
Wyhujał kolejną osobe
UWAGA ZLODZIEJ!!! ODRADZAM!! Mielismy sie wymienic ze ja wysylam moja delte a on swojego manitu w ten sam dzien ja wyslalem a mnilelo juz 3 tygodnie i nie mam anie swojego amora ani tego co mialem miec mowil ze moge mo zaufac ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!
Wyhujał kolejną osobe
to chyba ten kolo...
Jeżeli chodzi o tą deske, co mieli się na hample wymieni to jest tn:
Piechy8a\5
Ruda Śląska
41-704
Michał Nowara
GG: 7059905
mail: ozzymaster@wp.pl
On chciał też amora sprzedać, to był rst aerosa...
Ja przy tym nie byłem, ale na starym forum wrzało przez niego...
Piechy8a\5
Ruda Śląska
41-704
Michał Nowara
GG: 7059905
mail: ozzymaster@wp.pl
On chciał też amora sprzedać, to był rst aerosa...
Ja przy tym nie byłem, ale na starym forum wrzało przez niego...
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
..no właśnie.. z tą areosą to był wałek który "szanowy" pan glider chciał mnie wykręcić, no ale mu nie wyszło, bo w porę się połapałem jak się sprawy mają jednocześnie bardzo sie wqrwiłem... postanowiłem że nie pozostawie tego od tak sobie... i odegrałem sie na idiocie.. coprawda nigdzie nie jeździłem, nikogo nie biłem bo ani czasu ani specjalnie ochoty nie miałem.. ale koleś stracił troche floty i nie miał amorka przez 2 tygodnie:-) Myślałem, że to go czegoś nauczy, no ale jak widac niebardzo:/
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
nie jestem dlugo na dh-zonie ale znam te glidera jak na niego gadacie :) hehe bo ja zrazem z rosą jezdze i to taka małą kapa z niego :) walkuje na wszystkim, sprzet zmienia 4 razy w iagu dnia i jak powiedzial zostail tosa inu w niemczech ale m u sieniechce po nia jechac :D:D:D mały kapencjusz co ma 15 cy 14 lat :] moze i jestem rok starszy ale wie m o co w tym idzie :] pozdro :] hehehe pozdro dla nowary :P cwaniaczku mały jeden :P aaa i jak to czytosh to nei ma półek dolnych z delty hl :P hehehehehe :D:D:D
-
- Kontakt: