Organizator nie zapewnia noclegu. Ludzie wyluzujcie troche,warunki mamy takie jakie mamy,startamy sie cos na tym zrobic.Nie bedzie tutaj trasy na miare pucharu polski w zjezdzie, to oczywiste a marudzicie jakbysmy mieli wlasnie cos takiego zrobic. OSZI999 bardzo sie ciesze ze nie masz problemow z pokonaniem tej trasy. Dla Twojej informacji, zawody na drzewnej takze organizujemy.
hehe..trase widzialem, jakis czas temu...podoba mi sie! Zawsze ktos sie znajdzie co bedzie narzekal, za za latwa, za trudna...itp...OSZI999..riszpekt dla Ciebie ze nie czujesz ladowania;) Mi sie podoba to, ze w ogole tkie rzeczy/trasy powstaja...to dobrze rokuje na przyszlosc:)
drzewna to drzewna tamto drzewna sramto ta trasa ma dopiero rok a drzewna od dluzszego czasu jest dopracowywana dajcie kase na ciezki sprzet ludzi pozwolenia i inne gowna to odpierdoli sie tam trase pod fulla sztywnoiaka skladaka i deskorolke a na samym dole bedzie mozna kupic wate cukrowa w promocji za zetke...ja pie0rdole gadacie jak potluczeni
Duo, chcialem o tym napisac. Drzewna pamieta poczatki kolarstwa grawitacyjnego w Bydgoszczy, jest juz od kilku lat, nasza trasa nie istnieje tak dlugo ale startamy sie aby byla jak najciekawsza i jak najbardziej wymagajaca. Wiec chłopaki, nie piszcie ze do dupy,bardzo Was o to prosze tylko przyjedzcie 16 lipca,poscigamy sie i wieczorem po zawodach pogadamy co by mozna bylo dopracowac.
na torze moge sie pojawic jedynie goscinnie na rowerze moge tam juz raczej nigdy nie zawitac... w sierpniu jak pomyslnie wypadna badania to bede mial operacje kregoslupa a rower prawdopodobnie juz na zawsze odchodzi w niepamiec...za duzo pisac nie bede bo lekko mnie to doluje narazie
Sadzac z wypowiedzi co niektorych mieszkancow BDg i ich doswiatczenia i wkaldu w budowe tras DH poradza sobie sami be naszej pomocy!A co do drzewnej to mam prosbe niech na jej temat sie wypowiadaja ludzie ktorzy chociaz raz wbili lopate w ta trase (trasa dh jest od 1.5 roku i jest modernizowana conajmniej raz w tygodniu tak dla inf.)....pozdro
dygi nikt tu zlego slowa o drzewnej nie powiedzial...za to wszyscy niepotrzebnie porownuja ja do trasy w fordonie. dwa rozne miejsca , dwie rozne grupy ludzi zajmujacy sie tymi trasami , inne poglady , pomysly , wizje , doswiadczenia...i tu chodzi mi tylko o to
A ja uwazam ze ta dyskusja nie ma dalszego sensu wezta sie do roboty czas leci :) ....topic jest superliga bydgoszcz a nie ktora trasa lepsza i kto co robi ....pozdro
osobiscie nie polecam spania na polance :) mieszkalem pod samym torem 20 lat i ludzie mili tam nie mieszkaja...zeby sie komusl ala nie stalo :) lepiej juz zainwestowac w jakis biedny motel :)