Superliga Bydgoszcz

Smuczek
Kontakt:

Post autor: Smuczek »

Organizator nie zapewnia noclegu. Ludzie wyluzujcie troche,warunki mamy takie jakie mamy,startamy sie cos na tym zrobic.Nie bedzie tutaj trasy na miare pucharu polski w zjezdzie, to oczywiste a marudzicie jakbysmy mieli wlasnie cos takiego zrobic. OSZI999 bardzo sie ciesze ze nie masz problemow z pokonaniem tej trasy. Dla Twojej informacji, zawody na drzewnej takze organizujemy.
Balin84
Kontakt:

Post autor: Balin84 »

hehe..trase widzialem, jakis czas temu...podoba mi sie! Zawsze ktos sie znajdzie co bedzie narzekal, za za latwa, za trudna...itp...OSZI999..riszpekt dla Ciebie ze nie czujesz ladowania;) Mi sie podoba to, ze w ogole tkie rzeczy/trasy powstaja...to dobrze rokuje na przyszlosc:)

PEACE :)
Pain is temporary, glory is forever
DUO
Kontakt:

Post autor: DUO »

drzewna to drzewna tamto drzewna sramto ta trasa ma dopiero rok a drzewna od dluzszego czasu jest dopracowywana dajcie kase na ciezki sprzet ludzi pozwolenia i inne gowna to odpierdoli sie tam trase pod fulla sztywnoiaka skladaka i deskorolke a na samym dole bedzie mozna kupic wate cukrowa w promocji za zetke...ja pie0rdole gadacie jak potluczeni
zabor
Kontakt:

Post autor: zabor »

DUO :**********

kope lat :-D

wlasnie wrocilem z toru, wieje chujem, jestem ciekaw gdzie sa Ci panowie z BDG co tak sie madruja?

wpadnijcie w sobote o 14, akcja kopanie, nie moze zabraknac swiezych pozerskich umyslow do kopania, haaahhaaha
www.bthr.bydgoszcz.pl
Smuczek
Kontakt:

Post autor: Smuczek »

Duo, chcialem o tym napisac. Drzewna pamieta poczatki kolarstwa grawitacyjnego w Bydgoszczy, jest juz od kilku lat, nasza trasa nie istnieje tak dlugo ale startamy sie aby byla jak najciekawsza i jak najbardziej wymagajaca. Wiec chłopaki, nie piszcie ze do dupy,bardzo Was o to prosze tylko przyjedzcie 16 lipca,poscigamy sie i wieczorem po zawodach pogadamy co by mozna bylo dopracowac.
zabor
Kontakt:

nie przyjada bo na necie kazdy kozak :>
www.bthr.bydgoszcz.pl
DUO
Kontakt:

na torze moge sie pojawic jedynie goscinnie na rowerze moge tam juz raczej nigdy nie zawitac... w sierpniu jak pomyslnie wypadna badania to bede mial operacje kregoslupa a rower prawdopodobnie juz na zawsze odchodzi w niepamiec...za duzo pisac nie bede bo lekko mnie to doluje narazie
Dygi
Kontakt:

Post autor: Dygi »

Sadzac z wypowiedzi co niektorych mieszkancow BDg i ich doswiatczenia i wkaldu w budowe tras DH poradza sobie sami be naszej pomocy!A co do drzewnej to mam prosbe niech na jej temat sie wypowiadaja ludzie ktorzy chociaz raz wbili lopate w ta trase (trasa dh jest od 1.5 roku i jest modernizowana conajmniej raz w tygodniu tak dla inf.)....pozdro
Dygi
Kontakt:

Suczas jutro jak dasz rade to wpadnij na drzewniak bedziemy okolo 12!
DUO
Kontakt:

dygi nikt tu zlego slowa o drzewnej nie powiedzial...za to wszyscy niepotrzebnie porownuja ja do trasy w fordonie. dwa rozne miejsca , dwie rozne grupy ludzi zajmujacy sie tymi trasami , inne poglady , pomysly , wizje , doswiadczenia...i tu chodzi mi tylko o to
Dygi
Kontakt:

A ja uwazam ze ta dyskusja nie ma dalszego sensu wezta sie do roboty czas leci :) ....topic jest superliga bydgoszcz a nie ktora trasa lepsza i kto co robi ....pozdro
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

a teraz coś zupełnie z innej beczki:

ile zjeżdża się tą trasą co będzie na superlidze??

pozdro
zabor
Kontakt:

rok temu byly to jakies 42 sekundy, teraz bedzie podobnie albo minimalnie wiecej
www.bthr.bydgoszcz.pl
zabor
Kontakt:

aha DUO, lipa, lipa, lipa :-(
www.bthr.bydgoszcz.pl
Urban
Kontakt:

Post autor: Urban »

Elo Zabor

Powiem że proponował bym po bandzie zamiast osmio metrowej hopy zrobic jakieś wyfantazjowane przeżkadzajki albo rollery....sam niewiem :]
ByDgOsKi TEAM 4X & DH 'UnItEd GrAvItY RaCiNg'' >>>> www.ugr.toxic.pl <<<<
zabor
Kontakt:

przeciez juz nie ma 8metrowej:-P

jest szostka tylko ze ladowanie jest tak samo wysokie jak wybicie i bedzie robione na fale :-)
www.bthr.bydgoszcz.pl
redakta RUDY
Kontakt:

Post autor: redakta RUDY »

Zamiast obrzucać się błotem powiedzcie lepiej co z afterem i czy można się spokojnie kimnąc na dole po zakończeniu zawodów.
...
zabor
Kontakt:

Outdoor Afterparty - jakis tam koncert czy cos :-D, a w polowie lipca wystarczy koc albo spiwor i mozna spac :-D no problemo
www.bthr.bydgoszcz.pl
DUO
Kontakt:

osobiscie nie polecam spania na polance :) mieszkalem pod samym torem 20 lat i ludzie mili tam nie mieszkaja...zeby sie komusl ala nie stalo :) lepiej juz zainwestowac w jakis biedny motel :)
ODPOWIEDZ