SURF...
SURF...
witam
jako ja stworzony do lansowanai i bouncowania... mam pytanie odnosnie lansu... czy ktos z Was spotkal sie ze spodenkami [rzekomo surferskimi] ktore po kontakcie z woda zmieniaja wzor na inny... no i chcialbym takie cos sobie sprawic... pytalem w surf shopie i nie maja...
pytanie sa takie:
- gdzie to dostane?
- za ile?
pozdrawiam
jako ja stworzony do lansowanai i bouncowania... mam pytanie odnosnie lansu... czy ktos z Was spotkal sie ze spodenkami [rzekomo surferskimi] ktore po kontakcie z woda zmieniaja wzor na inny... no i chcialbym takie cos sobie sprawic... pytalem w surf shopie i nie maja...
pytanie sa takie:
- gdzie to dostane?
- za ile?
pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
quicksilver... hmm dzieki za info :) moze bd mail takie spodenki <siasiasia>Kuba_Szczecin pisze::D
widze że też oglądałeś ten program o windserfingu itp. chyna N-style to było :P
a spodenki mi też sie spodobały były chyba firmy Quiksilver czy coś takiego, a gdzie je kupic to niewiem :/
nie wiem... ojciec ogladal i mi powiedzial... zawolala mnie ... ale nie zdazylem :P
Paul_ems: a to ze jezdze nie oznacza ze musze miec ciuchy z foxa i wiedziec cokolwiek o nich;-) od kiedy kupilem bombowca jakos zapomnailem o tym ze mozna cos jeszcze do bika kupic;-) imprezy i lans... dzieki za info... ale fox mnie nie interesuje... wolalbym jakas mniej rowerowa firme... nie lubie byc kojarzony jako "znam Cie, masz bombera i jakas czarna rame"
pozdrawiam
jeszcze raz dzieki :) jak ktos ma jakies info to pisac:D
http://www.pmsport.com.pl/ wlasciciel siec sklepow quicksilver i rosiniol :] ostatnio bylem w ich sklepie ale nie widizalem czegos takiego..
-
- Kontakt:
hehe:) rozbawiles mnie na dziendobry :) hehe dobre...forest guma pisze:Dejv_d3 bedziesz rowerowym beckhamem :P
on tez sie przebiera jak idzie z kuchni do salonu zeby pasowac do kanapy :P
a co do przebieranai sie ... no bardzo chetnie :P a kto mnie przysponsoruje co do ciuchow :D?:>
Cyc: wielkie dzieki :D
pozdrawiam i dzieki :)