Jaki amor XC dla dziewczyny?
Jaki amor XC dla dziewczyny?
Kiedyś na starym forum był podobny topic.
W przyszłym miesiącu chcę kobitce kupić jakiś amorek do baaaardzo amatroskiego XC.
Warunki jakie musi spełniać, to:
- skok ok. 65mm,
- regulacja ugięcia i tłumienia odbicia (nie jakiś tam elastomer),
- rura sterowa 1i1/8",
- cena do 300zł,
- pivoty pod V-ki,
- kolor szaro-błękitny lub stalowy [8O))))))
Co byście doradzili? Czekam na propozycje w 2-óch kategoriach:
a). nówki,
b). używki
Tylko plizzzz nie piszcie: "Shiver SC" albo inne tego typu.
Z górki wlk. dzięx.
W przyszłym miesiącu chcę kobitce kupić jakiś amorek do baaaardzo amatroskiego XC.
Warunki jakie musi spełniać, to:
- skok ok. 65mm,
- regulacja ugięcia i tłumienia odbicia (nie jakiś tam elastomer),
- rura sterowa 1i1/8",
- cena do 300zł,
- pivoty pod V-ki,
- kolor szaro-błękitny lub stalowy [8O))))))
Co byście doradzili? Czekam na propozycje w 2-óch kategoriach:
a). nówki,
b). używki
Tylko plizzzz nie piszcie: "Shiver SC" albo inne tego typu.
Z górki wlk. dzięx.
Dzięki za wszystkie propozycje.
Pamiętajcie, że nie szukam sprzęta dla siebie i eXtremalnieHardCorowej jazdy FR/DH czy choćby streeta. Użytkownikiem będzie filigranowa kobitka, która jeździ góralem szutrowymi ścieżkami (np. wałami wzdłuż Rudawy - w Kraku wiedzą o co chodzi). Te widły maja być jedynie dla poprawienia komfortu jazdy a nie ratować przed np. lizaniem gleby po nieudanym dropie. :D
Pamiętajcie, że nie szukam sprzęta dla siebie i eXtremalnieHardCorowej jazdy FR/DH czy choćby streeta. Użytkownikiem będzie filigranowa kobitka, która jeździ góralem szutrowymi ścieżkami (np. wałami wzdłuż Rudawy - w Kraku wiedzą o co chodzi). Te widły maja być jedynie dla poprawienia komfortu jazdy a nie ratować przed np. lizaniem gleby po nieudanym dropie. :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dziwi mnie że nikt nie wspomniał o suntorze, niepamietam niestety dokładnie jaki to model. Ma 80mm skoku, 30mm golenie i kumpel ostatnio w sklepie zapłacił za niego 259zł i nie mówcie mi tu o jakiejs omedze t4 bo to gówno jest, nie amor. ten rst nie nadałby sie nawet dla dziewczyny. moim zdaniem tylko wyzej wymieniony suntour, jak ktoś zna dokładnie model to niech zapoda.
-
- Kontakt:
ROCK SHOCK
HEJ
Jak chcesz kupić amora, to mogę Ci pomuc, bo w przeciągu miecha, będę miał do sprzedania ROCK SHOCKa JUDY TT 2003r. Cena ok 300zł
Jeżdżony w XC, i w niczym więcej...
Nic lepszego nowego nie kupisz... za te pieniadze
Jak chcesz kupić amora, to mogę Ci pomuc, bo w przeciągu miecha, będę miał do sprzedania ROCK SHOCKa JUDY TT 2003r. Cena ok 300zł
Jeżdżony w XC, i w niczym więcej...
Nic lepszego nowego nie kupisz... za te pieniadze
Hej co mam kupić?? Dangerous MIke czy DunCon Tosa Inu!!