do ostroznych
do ostroznych
http://allegro.pl/show_item.php?item=52821123 polecam kazdemu !! kumpel ma od tygodnia i juz mu rower uratowalo :> podobno zawylo tak glosno ze na drugim pietrze w domu handlowym uslyszal :P
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Myśle że to nie ma sensu bo ludzie nawet jak usłyszą ten alarm to będą za przeproszeniem **** wbijać...kiedyś oglądałem program jak to televizja zrobiła taki wałek że postawili przy rynku wrocławskim samochód i przyszedł koleś rozwalił szybe coś pomajstrował przy radju i sobie poszedł...i myślicie zę ktoś zareagował...(oczywiście wszystko było ustawione)...nasze społeczeństwo w 70% to debile...!!!(moje zdanie)
www.dirt71.prv.pl
-
- Kontakt:
Przed wczoraj zesmy poszli pod sklep, i kumpel udawal ze mnie sciaga z baja... Normalnie przy ludziach w zajebiscie uczeszczanym miejscu...
NIKT sie nie ruszyl , a jestem pewny ze nadal przynajmniej polowa z tych ludzi nas z widzenia nie kojarzyla ( chyba... )
NIKT sie nie ruszyl , a jestem pewny ze nadal przynajmniej polowa z tych ludzi nas z widzenia nie kojarzyla ( chyba... )
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
hm ja nie mowie ze kazdy musi od razu to kupowac ja sam zawsze laduje sie do sklepu z rowerem :P ale uwazam ze jesli ktos nie ma co zrobic z 25 zl to zawsze cos.. ja jak akurat nie laduje roweru do sklepu to przypinam dwoma zapieciami : tlne kolo - rama - jakis pret i przednie kolo - jakis pret :P
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
heh, typ niezly interes robi na ludziach ktorzy mysla ze taki alarm cos da :D ktos mowi ze nie kazdy chodzi z mlotkiem to wystarczy z buta i odpanie i bedzie se wylo na ulicy a koles odjedzie a po za tym moge sie zalozyc ze z takim czyms mozna spoko sie oddalic i ludzie co najwyzej beda sie na typa gapic (a potem typ zdejmie to gowno z buta i pojedzie do domu - szara rzeczywistosc)
nikt nic nie zrobi bo ludzie boja sie o swoje dupy i maja innych w dupie ale jak ktos im ukradnie torebke albo cos to panikuja i mysla ze im tez ktos pomoze (popierdolony jest ten swiat) kazdy wychodzi z zalozenia ze jesli to nie jego problem to ma to w dupie :/
nikt nic nie zrobi bo ludzie boja sie o swoje dupy i maja innych w dupie ale jak ktos im ukradnie torebke albo cos to panikuja i mysla ze im tez ktos pomoze (popierdolony jest ten swiat) kazdy wychodzi z zalozenia ze jesli to nie jego problem to ma to w dupie :/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: