1. to sie nadaje na off-topic
2. prezentacje na jaki temat, zgaduje ze chodzi o informe, ale stary pojecie jest tak strasznie szerokie ze az strach, doprecyzuj troche. Studenty z informy duzo na kompach robia wiec masz spore szanse ze cos dostaniesz, ale określ sie dokładnie :)
no stary się w dh zona wlogować potrafisz a jakiejś dziadowskiej prezentacji nie zrobisz? u mnie na informatyce na studiach koleś nam dał 30 minut na zapoznanie się z power pointem (hehe niezła nazwa) a potem kazał natrzaskać prezentację i na koniec wykładu zaliczenie i się 5 oberwało mimo że tego pointa się nie znało wcześniej.
Rufus, i jak ta siostra udzieliła wkońcu? :P
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
LOLKI POTRZEBUJE WIEDIZEC JA KSIE ROBI W EXELU WYKRES FUNKCJI KWADRATOWEJ I JAK OBLICZYC DELTE W EXELU :p :]] PROSZE O KONTAKT 2109933 !! Z GÓRY FENKS...
Gizzo delte sie liczy tak jak normalnie na papierze
nie ma funkcji "delta" LOL
bo po co. Sposob liczenia pierwiastkow rownanie kwadratowego w excelu jest inny.
Wpisujesz funkcje i otwierasz SOLVERA i tam wklepujesz organiczenia i wypluwa wynik.
a zrobi mi ktos obliczanie wielomianow algorytmem gussa??? :P Nie no nie musicie, bo juz to mam, ale robienie prezentacji w pp jest banalne i prosze- nie nazekajcie, ze nie potraficie i zeby ktos to za was odwalil.