Napinacz

Wietrzyk
Kontakt:

Napinacz

Post autor: Wietrzyk »

Chcialbym sie dowiedziec czy napinacz:
http://www.mkbike.superhost.pl/sklep/pr ... ts_id=1783
bedzie pasowal do ramy point??
xXBIKEXx
Kontakt:

Post autor: xXBIKEXx »

co do napinaczy to opcja szukaj. A tak poza tym to badziewie. Lepiej kup PmSOCHO...
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808556
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

mialem ten napinacz i powiem wprost NIE BIERZ GO

to jest badziew lozyska slizgowe ktore lapia gigantyczne luzy po 100 km poprostu sie wryabia plastyk w kolko poza tym gnie sie poprsotu po naciskiem lanucha

kup lepiej uzywany pm socho jakis ale tego nie bierz bo bedziesz zalowal
www.mm-foto.pl
adibest
Kontakt:

Post autor: adibest »

Proste że SOCHO, mam rok czasu i żadnych problemów, rolki sie praktycznie nie ścierają (moje wyglądają prawie jak nowe), wogóle cięzko sie doczepić do tego napinacza jak za taką cene. Ja sobie tylko go fajnie okleiłem na czarną takim czymś i zajeb.scie jest. POLECAM
_lasooch_
Kontakt:

Post autor: _lasooch_ »

Daj sobie spokój z tym napinaczem, szkoda kasy. Ja bym zaproponował inne rozwiązanie: zamiast klasycznego napinacza montujesz 2 rockringi - jeden od zewnątrz i drugi do śrub od małej zębatki. Kumpel jeździ z takim zestawem od 2 lat, nie ma żadnych napinaczy i łańcuch mu nigdy nie spadł, a tłucze rower niemiłosiernie. No i poza tym 2 rockringi skutecznie ochronią zębatkę przed murkami itp, a jak pieprzniesz napinaczem w murek czy ławkę, to jak będziesz miał szczęście, to będziesz mógł już tylko rowerek prowadzić do domu ;)
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Odezwij sie do mnie na gg 1222488,mam ciekawe propozycje dla ciebie w sprawie napinacza.pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
ODPOWIEDZ