Jak zrobic bunny hopa...

MaxDamageDA
Kontakt:

Jak zrobic bunny hopa...

Post autor: MaxDamageDA »

W gta san andreas :D

Zajebiscie sie manuali i na mtb i na bmx, super sie jezdzi po rampie . 360 , stoppie 180, backflipy flary wsio , ale nie umiem banego :ASD

Robie tak jak sie powinno i sie nie robi ;p

Thx ;] Mam mocna postac.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

a skad ty to wogole masz?? ja sie postaram zalatwic od kumpla i jak juz to bede mial to caly czas bede na rowerku smigal :D
jojosize
Kontakt:

Post autor: jojosize »

ja jak juz dostane SA w swoje łapy to tylko na góralu bede brykał:P:P chobym miał kajś jechać pół godziny to i tak rowerkiem zamiast autem:p
http://www.pinkbike.com/photo/608703/
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja to juz mam dlugo ;) Z prv sesji Irca.

W kazdym razie gre prawie skonczylem a nadal nie umiem banego i mnie to wkurza :p

Jest dluuuuuuuuga!! Dluzsza niz gta3 + vice city razem wziete... WOgole jakie to ejst rozbudowane to shock!

TO jest centralnie jak zajebisty RPG! Zawsze jak sobie z kolegami opowiadalismy o grze idealnej to wlasnie cos takiego mielismy na mysli :)

Podchodzisz do kosza i grasz se w basketballa , na rowerze manuale, rampy , skatepark... na motorach loty takie ze szok, pociagi , lodzie samoloty wszystko!

Teraz tylko czekam az tego typu gra bedzie wygladac tak jak np. half 2... Za kilka lat kompy pociagna cos takiego, ale bedzie JAD!!!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Sie nie moge doczekac kiedy dorwe to w swoje lapki... Ale jak i skad... Moze ktos by wyslal za mala oplata ? :) Ja bym porozsylal innym ;) Hehe :P
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Jutro jade po te gre już mam jakis czas ale DVD sie źle nagrało i nie chce mi odtwarzać K@!^%^!@.
Jak sie naucze to Ci powiem ;]
ODPOWIEDZ