Rower - Help me Wybrac
Rower - Help me Wybrac
No wiec kurwa, nie moge sie zdecydowac co wziac, pomozcie :)
Chce latac duze FR i DH a siana mam mało. Poprzednia koze sprzedalem i do auta musialem jeszcze dolozyc <Klima hehe> i mi zostalo 2500zł i chcialbym cos za to kupic i potem stopniowo ulepszac.
Do wyboru jest:
a) Rama Duncon Mastiff + Osprzet z Gianta Acida (2400zł)
b) Kona Shred (Do wymiany pozniej amor i rama)(2500zł)
c) Peknieta rama Stinky'ego i reszta osprzetu z Wigry. :)
d) GT Chucker 2.0 (Do wymiany rama i amor)(1700zł)
e) Giant Warp D/S 2 (Do wymiany - Patrz wyzej)(2300zł)
No chyba, ze na forum jest ktos co moglby zaproponowac cos innego w tej cenie?
Z gory thx
Chce latac duze FR i DH a siana mam mało. Poprzednia koze sprzedalem i do auta musialem jeszcze dolozyc <Klima hehe> i mi zostalo 2500zł i chcialbym cos za to kupic i potem stopniowo ulepszac.
Do wyboru jest:
a) Rama Duncon Mastiff + Osprzet z Gianta Acida (2400zł)
b) Kona Shred (Do wymiany pozniej amor i rama)(2500zł)
c) Peknieta rama Stinky'ego i reszta osprzetu z Wigry. :)
d) GT Chucker 2.0 (Do wymiany rama i amor)(1700zł)
e) Giant Warp D/S 2 (Do wymiany - Patrz wyzej)(2300zł)
No chyba, ze na forum jest ktos co moglby zaproponowac cos innego w tej cenie?
Z gory thx
Fuck Off & Die
Ja za te pieniadze nie robilbym fulla... Ja tez chce uprawiac FR i tez mnie nie stac na dobra fure, bo jak na razie mam rowerek do XC, z ktorego niewiele czesci nada sie na ciezkiego fulla. Najpierw kupuje dobra rame hardtail i to samo bym tobie poradzil. Pozniej jakis dobry amor, ktory ma wiecej niz 100mm. Zaczyna brakowac pieniedzy? Ja proponuje troche poczekac, bo skoro kupiles samochod, to masz stale zrodlo dochodow, czyli jak poczekasz 2, 3 miesiace, to bedziesz mogl zlozyc cos lepszego. To jest moja opinia, bo robienie maszyny za 2.5tys, ktora ma sporo wytrzymac to troche malo.
tu racja - hartail to jest tylko opcja... a kona shred ma juz dobre kolka i calkiem calkiem osprzet... milo sie na niej jezdzi i nie ma tych zjenabych tarcz co scrap, tylko zwykle proste vki. no i dm24 dwa razy!!
jak chcesz miec z poczatku fajny bik to shreda, ramki nie wymieniajk na razie, najpierw amor bo fakt jest ******. a potem opony na wypasne grube... a potem ramke na fulla jakiegs fajnego...
jak chcesz miec z poczatku fajny bik to shreda, ramki nie wymieniajk na razie, najpierw amor bo fakt jest ******. a potem opony na wypasne grube... a potem ramke na fulla jakiegs fajnego...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
sprzedam dom kupie amrtyzator ;P patrzac na niektore ceny mam wrazenie ze tylko tak mozna zrobic... dorado, s monster... a z jendopolek z1 freeride sl :D ewnetualnie totolotek lub uradzic sie jeszcze raz w bogatej rodzinie moze pomoze :]
a wlasnie w shredzie pod tarcze kolka tylko oponki do zmiany. z tego co mi wiadomo to tiogi chyba 2,1 albo 2,3 ale raczej 2,1... malo :|
a wlasnie w shredzie pod tarcze kolka tylko oponki do zmiany. z tego co mi wiadomo to tiogi chyba 2,1 albo 2,3 ale raczej 2,1... malo :|
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no tak ja jeszcze 3 tygosnie temu bylem pewien ze bede jezdzil najblizszty rok na rst... ale rst zszedl smiercia ze starosci wiec jezdze teraz na nowiutkim dnmie mao110 :P kot by pomyslal.
ale jest jeden minus - ja nie mam mozliwosci :P kto ma pozyczyc 450 zlotych na splate :D
ale jest jeden minus - ja nie mam mozliwosci :P kto ma pozyczyc 450 zlotych na splate :D
www.bikeaction.pl
Choc w sumie ta Kona wypada najlepiej. Bo najpierw rame pozniej amor zmienic. Opony 2,1 jak na razie starcza, a z reszta - Co to za problem zalatwic wieksze. Wlasciwie to zaraz po zakupie moglbym rame sprzedac :) Nie no, w kazdym razie zobaczymy jak to wyjdzie bo z tymi stalymi dochodami to i tak jest marnie.
Fuck Off & Die