Taktyka sciagania
ja tak jak ven0m_PL najlepsze sposoby, i jak siedze z tyłu to mam takich nauczycieli ze moge an wiekszosci przedmiotów zbunkrowac sie za kim sotwieram ksiażke i jazda ;) ani razu tak nie wpadłem bo ciagle siedza(wieskzośc) a ta zmała sciaga najlepsza bo najprostsze, a zawsze można wyrzycić za koszulke/bluze albo zjeśc raz tak zrobiłem , ale mieliśmy ze zwieszona babą ;)
ja na chemi mam ksiazke,zeszyt i zbior zadan na kolanach ale tylko po to zeby miec jakas pomoc gdyby dala inne zadania niz mam na gotowcach :) z historii ryje testy na pamiec.nie liczac bezczelnego :D sciagania drukuje sciagi 4 pozniej kleje tasma zeby nie szelescily przy sciaganiu i klade do kieszeni w bluzie.jak jest potrzeb wyciagam trzymam w lapie i potem chowam do kieszeni.jesli chodzisz do liceum to popytaj sie starszych klas bo gotowe testy powinny krazyc :) przynajmniej u mnie z kilku przedmiotow tak jest.
-
lolmaverick-fr pisze:nisan spróbuj studiować lotnictwo i "uczyć sie kilku rzeczy" zobaczymy po którym semestrze wylecisz......
studiujesz lotnictwo ?? i sciagasz ?? bahaha!!
to ostra kadra nam tutaj rosnie,
jak bedziesz pracowal w zawodzie, to daj znac gdzie,
zebym omijal to miejsce z daleka !!
jakbys studiowal za granica to dawno bys juz nie studiowal.
"inteligencja", "klasa wyzsza", "studenci" lol