Taktyka sciagania

kocur
Kontakt:

Post autor: kocur »

ja tak jak ven0m_PL najlepsze sposoby, i jak siedze z tyłu to mam takich nauczycieli ze moge an wiekszosci przedmiotów zbunkrowac sie za kim sotwieram ksiażke i jazda ;) ani razu tak nie wpadłem bo ciagle siedza(wieskzośc) a ta zmała sciaga najlepsza bo najprostsze, a zawsze można wyrzycić za koszulke/bluze albo zjeśc raz tak zrobiłem , ale mieliśmy ze zwieszona babą ;)
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

ja na chemi mam ksiazke,zeszyt i zbior zadan na kolanach ale tylko po to zeby miec jakas pomoc gdyby dala inne zadania niz mam na gotowcach :) z historii ryje testy na pamiec.nie liczac bezczelnego :D sciagania drukuje sciagi 4 pozniej kleje tasma zeby nie szelescily przy sciaganiu i klade do kieszeni w bluzie.jak jest potrzeb wyciagam trzymam w lapie i potem chowam do kieszeni.jesli chodzisz do liceum to popytaj sie starszych klas bo gotowe testy powinny krazyc :) przynajmniej u mnie z kilku przedmiotow tak jest.
el_cabatto

Post autor: el_cabatto »

Ja robilem tak: bluza z Massa z kapturem ma taki szeroki pasek jakby golf ( kto nosi ten wie) i tam elegancko przyklejalem sciagi... A na spr to sie tylko kapturem bawilem :)
nisan
Kontakt:

Post autor: nisan »

maverick-fr pisze:nisan spróbuj studiować lotnictwo i "uczyć sie kilku rzeczy" zobaczymy po którym semestrze wylecisz......
lol

studiujesz lotnictwo ?? i sciagasz ?? bahaha!!

to ostra kadra nam tutaj rosnie,

jak bedziesz pracowal w zawodzie, to daj znac gdzie,

zebym omijal to miejsce z daleka !!

jakbys studiowal za granica to dawno bys juz nie studiowal.

"inteligencja", "klasa wyzsza", "studenci" lol
kocur
Kontakt:

Post autor: kocur »

ja tam czasami kradne testy ;) u nas w szkole jest t dziecinni eproste , tylko tzreb aiwedzieć kiedy i mówc tylko osobom którre tego nie rozgadają
ODPOWIEDZ