rst czy rockshox ?
ja mam suntoura xc 60 :D fakt ,że odkąd skacze to regulacja nie działa i czasem sie blokuje, ma luzy i mały skok, w końcu jest mój!!!heheh
jescze działa, o! i nie pluje olejem (jakim olejem;) , nawet nie ucieka mu powietrze z komór...
jescze działa, o! i nie pluje olejem (jakim olejem;) , nawet nie ucieka mu powietrze z komór...
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html
RST rządzi, to fantastyczny amortyzator!!! Co z tego, że regulacja poległa przy pierwszym pół-metrowym dropie, luzy miał od nowości i trzeba było go rozbierać co 2 tygodnie bo się zacierał.
A co do "Nemero" - jeździłeś kiedyś na czymś innym niż RST? Nie jeździłeś? To się przejedź i zweryfikuj opinię ;)
A co do "Nemero" - jeździłeś kiedyś na czymś innym niż RST? Nie jeździłeś? To się przejedź i zweryfikuj opinię ;)
ja uwazam ze amory Logan sa najlepsze. piekne kolory w bluszczace naklejki do tego najwyzszej jakosci guma na goleniach. cudo!
no bez przesady przeciez pamietaj ze masz do czynienia z firma ktora ma powazne doswiadczenie w tej branzy. a rst nigny nie robilo niczego wiecej niz tylko badzewne amorki z gapka do mycia naczyc jako tlumienie. a sorki kiedys byl zjazdowy rst ktory kosztowal chyba tyle co junior t
no bez przesady przeciez pamietaj ze masz do czynienia z firma ktora ma powazne doswiadczenie w tej branzy. a rst nigny nie robilo niczego wiecej niz tylko badzewne amorki z gapka do mycia naczyc jako tlumienie. a sorki kiedys byl zjazdowy rst ktory kosztowal chyba tyle co junior t