STOLIK....
STOLIK....
wiem ze mnie zjedziecie zaraz ale nic....
Powiedzcie jak zbudowac naprawde fajny stolik do nauki tricków ???????
Powiedzcie jak zbudowac naprawde fajny stolik do nauki tricków ???????
-
- Kontakt:
Nalezy zebrac ekipe...
Skolowac lopaty, bardz zrzucic sie na koparke.
Wybrac dobre miejsce z duza iloscia miejsca za ladowaniem oraz dobrym rownym najazdem.
Zrobic dobry profil, taki zeby nikt nie bal sie z niego skakac , jednak zeby przypominalo to juz troche normalny dirt.
Ladowanie dlugie i plaskie.
A potem tylko skakac, skakac, skakac...
Skolowac lopaty, bardz zrzucic sie na koparke.
Wybrac dobre miejsce z duza iloscia miejsca za ladowaniem oraz dobrym rownym najazdem.
Zrobic dobry profil, taki zeby nikt nie bal sie z niego skakac , jednak zeby przypominalo to juz troche normalny dirt.
Ladowanie dlugie i plaskie.
A potem tylko skakac, skakac, skakac...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
A mógłby ktoś narywać jakiś prowizoryczny ryneczek z wymiarami.TwojaStara! pisze:Faktycznie dziwne pytanie ale nie zjade Ciebie:P....ale koledzy dobrze napisali:] Więc zrób tak jak oni napisali, potem ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz a z czasem będziesz mógł robić jakieś wyj**ane tricki na normalnych hopkach:D
I umieścić go tu na forum albo przesłać na kiulik1@o2.pl to wrzuce tu na forum.
Bardzo taki rysunek by mi pomógł, bo kompletnie nie wiem jak ma wyglądać taki stoliczek do nauki.
Pozdrawiam
Paint rulezzzz
Hej!
Tak jak ktoś to tutaj napisał przeżuczasz kilkametrów sześciennych ziemii.. musisz to uklepac ... wyprofilowac... słowem w **** roboty...
W krakowie na AWFie zrobiliśmy inaczej... jest tam naturalna górka długa na jakies 4 metry któa az sie prosiała zeby z jednej strony wystrugac wybicie a z drugiej strony lądowanie :) może takiewj górki poszukaj :)
Tak jak ktoś to tutaj napisał przeżuczasz kilkametrów sześciennych ziemii.. musisz to uklepac ... wyprofilowac... słowem w **** roboty...
W krakowie na AWFie zrobiliśmy inaczej... jest tam naturalna górka długa na jakies 4 metry któa az sie prosiała zeby z jednej strony wystrugac wybicie a z drugiej strony lądowanie :) może takiewj górki poszukaj :)
-
- Kontakt: