na poczatek chcialbym sie przywitac po ponad rocznej nieobecnosci ;]
A wracając do watku chodzi mi oto jaki hampel i piastae wybrac. szukam czegos do marzocchi wedge na zwyklej osi. hampel to juz prawie wybralem hayes hmx-1 z tarcza 8 -> chyba dobre co, moze znacie cos lepszego, ale to raczej musi byc mechaniczny.
a co do piasty to nie wiem, na allegro widziałem ns roller ale używana, zastanawiam sie pomiedzy nia a jakimis nowymi NOVATECAM - kompletnie nie wiem co to jest, macie jakies propozycje odnosnie piaty przedniej ?
piasta i hampel do przodu
piasta i hampel do przodu
[; DrAgStAr ;]
Re: piasta i hampel do przodu
Hampel:
Ja bym wzioł na twoim miejscu BlackBox'a naprawdę dobry hampel i tańszy od Hayes'a.
Piasta:
Zostanie Ci trochę kasy z hamulca, więc weź nówkę North Shore Roller.
Co do używek, to nigdy nie masz pewności w jakim są stanie.
Ja bym wzioł na twoim miejscu BlackBox'a naprawdę dobry hampel i tańszy od Hayes'a.
Piasta:
Zostanie Ci trochę kasy z hamulca, więc weź nówkę North Shore Roller.
Co do używek, to nigdy nie masz pewności w jakim są stanie.
hampel BB albo zwykły deore 475 , lub nowość Clark's ale myśle że ten cały Clark's bedzie hamowął podobnie do BB , 475 i Hayesa....nie bierz hayesa bo klocki do niego kosztuja 80 zł :/ a do 475 39zł. a piasta to może CMP? podobno to dobre piasty....i stosunkowo tanie...ale jak masz kase to bierz NS'a
pZdR
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt: