dual, street bike
dual, street bike
hej ludziska! mam maly problem: chcialem kupic sobie nowego bika - ma byc do dualu i streetu. tylko nie wiem jakiego... upatrzylem sobie zeszloraczna kone roast ( kosztuje 4000), ale slyszalem ze kony sa strasznie mulowate i streeta robic na nich trudno...
pomozcie!
pomozcie!
jak masz ta kase to bierz a ganga 24:00 bez myślenia, absolutne cudo, najlepsza maszyna do streeta pod chyba kazdym wzgledem, swietny stosunek jakos/cena, genialna geometria, prowadzi sie cudnie. mialem przyjemnosc jezdzic na tym, przebija streetlegala to pewne. moze tylko przerzutke tylna na cos z krotkim wozkiem zamienic, ale to moje subiektywne odczucie ( jak i cąła opinia :) ) bo mam lepsze doswiadczenia z takimi konstrukcjami. do dirtu tez sie dobrze nada, dualu nie jezdze wiec nie wiem :] ale czemu nie.
what can I say... ;)
Ja jeżdze na a-gangu pm(rama reszta złozona samemu, nie kupiony caly) i jest spobo do streetu, dualu i dirtu. I street i dual jeżdze więc wiem, adirty zaczynam skakać i wiem że się nadaje, jak na razie nie do zajechania. Zrób 100mm z przodu i mozesz na nim wszystko(prawie, bo wszystkiego nie próbowałem :p )
pozdro
pozdro
hmm oj nie zgodze sie fat pig.
a to nie tylko street ma byc a rownierz dual skoki i takie tam :)
tak po glebszym namysle to stuff na ten rok albo agang na 24 na tyle. tylko ten black...
nawet juz skaldac cos mozna by bylo, ale nie chce mi sie rozpisywac co i jak.
za 4 tysie - sztywny do dyualu bik jest juz calkiem spoko. wiecej to na wypasnego fulla trza miec :P
a to nie tylko street ma byc a rownierz dual skoki i takie tam :)
tak po glebszym namysle to stuff na ten rok albo agang na 24 na tyle. tylko ten black...
nawet juz skaldac cos mozna by bylo, ale nie chce mi sie rozpisywac co i jak.
za 4 tysie - sztywny do dyualu bik jest juz calkiem spoko. wiecej to na wypasnego fulla trza miec :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt