najlepsza rama
najlepsza rama
jaka waszym zdaniem jest najlepsza rama do fr (sztywna) do 1000zl na faceta 190 cm wzrostu. poprosze równiez o rozmiar i napiszcie jak mozecie ile juz jezdzicie zebym wiedzial z kim mam do czynienia.
blebleblebleee..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mam do sprzedania pitbulla 2004 z hakami od cocka. Nowy lakier, wogole super sprawa, parwie nie jezdzony, 10 miesiecy gwarancji jeszcze prawie, kolor jaki sobie dobierzesz to na taki pomaluje, jedyny taki na swiecie. Chce za niego kolo 900 zeta, moze troche do negocjacji :)
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
no dzieki wam wszyskim
juz mniej wiecej wiem
z tym przebiegie to chodzilo mi czy ktos juz skacze na swojej ramie troche i nic o dziwo jej sie jeszcze nie stalo, mimo ze przeleciala 30m bez wlasciciela gdy ten utkąn na drzewie i móglby mi ja poprostu polecić
14" to chyba lekka przesada myslalem ze 18" to min. jeszcze ja zgubie gdzies i bede potrzebowal nową. jak ja na nia wsiade to kolanami bede obijal kierownice- czy to nie tak? teraz jezdze taz na jakiejs malej (tylko bul w tym ze nie znam jej rozmiaru) i mam same nie przyjemnosci z nia
i jeszcze jedno pytanie kto z was jezdzil na pitbulu, bo to ze wyglada pancernie to ja tez wiem, tez widzialem
juz mniej wiecej wiem
z tym przebiegie to chodzilo mi czy ktos juz skacze na swojej ramie troche i nic o dziwo jej sie jeszcze nie stalo, mimo ze przeleciala 30m bez wlasciciela gdy ten utkąn na drzewie i móglby mi ja poprostu polecić
14" to chyba lekka przesada myslalem ze 18" to min. jeszcze ja zgubie gdzies i bede potrzebowal nową. jak ja na nia wsiade to kolanami bede obijal kierownice- czy to nie tak? teraz jezdze taz na jakiejs malej (tylko bul w tym ze nie znam jej rozmiaru) i mam same nie przyjemnosci z nia
i jeszcze jedno pytanie kto z was jezdzil na pitbulu, bo to ze wyglada pancernie to ja tez wiem, tez widzialem
blebleblebleee..