Dangerous Mike - to sa jakies jaja...
Dangerous Mike - to sa jakies jaja...
Dzwonilem i czekalem 2 tygodnie az do Warszawy przyjada nowe ramy a z nimi byc moze moj upragniony hak, bo moje poprzednie dwa pekly, wiec nie mialem na czym jezdzic... Przyszla dostawa i co sie okazalo? Ze kazda rama ma dwa haki i to tyle. Nie ma dodatkowych hakow, zeby sprzedawac oddzielne... Co to ma byc? Nie bede klnac... Fajnie maja... Kupil rame to niech sie buja sam. Gostek powiedzial mi, zebym najlepiej sam sobie dorobil hak...
Pozdro
Pozdro
-
- Kontakt:
Haski nie masz co liczyc ze dostaniesz u nich haki oni w ogole takich drobnych czesci zapasowych nie maja - ******* nie sklep skoro sprzedaja np. ramy a nie maja hakow zapasowych do nich
zagadaj do Dzikusa albo kogos kto Ci to zrobi - zaplacisz pewnie wiecej ale niech wtedy zrobi z czegos mocniejszego
zagadaj do Dzikusa albo kogos kto Ci to zrobi - zaplacisz pewnie wiecej ale niech wtedy zrobi z czegos mocniejszego
-
- Kontakt:
Haski jeśli nie załatwiłeś sobie haków, tylko liczyłeś że ktoś uprzejmie dorzuci ci haki do dostawy to nie możesz mieć do nikogo pretensji
chcesz orginalny hak do DM ? pisałeś maila do armar@skleprowerowy.pl ?
na twoim miejscu dorobiłbym u kogoś hak, skoro zjebałeś już dwa
po co zakładałeś tak wogóle topic ? jeśli gość powiedział że nie wie czy będzie hak i kiedy będzie, to nie miałeś na co czekać...
chcesz orginalny hak do DM ? pisałeś maila do armar@skleprowerowy.pl ?
na twoim miejscu dorobiłbym u kogoś hak, skoro zjebałeś już dwa
po co zakładałeś tak wogóle topic ? jeśli gość powiedział że nie wie czy będzie hak i kiedy będzie, to nie miałeś na co czekać...
http://forum.bikeaction.pl/index.php
Krusher ogarnij sie troche czlowieku.... Jak ramy przychodza powiedzmy w tajwanu z okreslona liczba hakow to niby jak maja dla mnie zrobic, klienta detalicznego, na tajwanie o jeden hak wiecej, wez chwile pomysl...
Zalozylem topic, zeby pokazac jak mozna miec niepowazne podejscie - czaisz? Nie chodzi o to, czy ja bede czekal czy nie, tylko o to, zeby czasem pomyslec. Pomysl sobie jestes producentem rowerowym i zamaiwasz nowe ramy u wytworcy i nie pomyslales o tym zeby zamowic wiecej hakow dla innych uzytkownikow/klientów, ktorzy chca miec osobno hak na wypadek jak im pojdzie stary... Chyba nie musze tego tlumaczyc....
Wobraz sobie, ze nawet dzwonilem do dystrybutora i nic! Nie maja luzem hakow do szprzedania, tylko haki z ramami mozna dostac....pzodro
Zalozylem topic, zeby pokazac jak mozna miec niepowazne podejscie - czaisz? Nie chodzi o to, czy ja bede czekal czy nie, tylko o to, zeby czasem pomyslec. Pomysl sobie jestes producentem rowerowym i zamaiwasz nowe ramy u wytworcy i nie pomyslales o tym zeby zamowic wiecej hakow dla innych uzytkownikow/klientów, ktorzy chca miec osobno hak na wypadek jak im pojdzie stary... Chyba nie musze tego tlumaczyc....
Wobraz sobie, ze nawet dzwonilem do dystrybutora i nic! Nie maja luzem hakow do szprzedania, tylko haki z ramami mozna dostac....pzodro
Haski nie miej pretensji do Dm to są najlepsze ramy polskiej produkcji i nie ma lepszych i nigdy nie bedzie Dc sie chowa. A jeśli chodzi o haki to się haki łamie jak sie nie umie jezdzic ja jeszcze nigdy nie rozwaliłem żadnego chociarz juz wiele częsci przeszło na emeryture z mojego bajka :P
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
-
- Kontakt:
Haski, nie będe się kłócił bo masz racje że te haki jednak powinny być, przykro mi ale zinterpretowałem to raczej jak: "Dlaczego nie ma mojego haka w rowerowym, przecież gość mi powiedział że może przyjdą"
Lepiej dorób u kogoś, może będzie wytrzymalszy, powodzenia
Lepiej dorób u kogoś, może będzie wytrzymalszy, powodzenia
http://forum.bikeaction.pl/index.php
Re: Dangerous Mike - to sa jakies jaja..
Haki sa standardowe jak do wiekszosci ram. Chyba pasuja haki z meridy ale nie jestem pewien na 100%, poszukaj
pozdrawiam
www.dangerousmike.com
pozdrawiam
www.dangerousmike.com