sprawa jest taka ze jestem na kupnie napinacza i zastanawiam się między tymi dwoma (może zaproponujecie coś innego jeszcze) ... Mile widziane opinie posiadaczy.....
Jak zwykle oferta zależy od tego ile chcesz wydać na napinacz.
Są jeszcze b.dobre napinacze np. Truvativ, RooX, MRP i kilka innych. Wszystko jest kwestią ceny.
co do dzialania to trudno sie rozwodzic ... nie spadnie ci lancuch obojetne jaki bedziesz mial napinacz ... bierz co ci sie bardziej podoba warto zapytac o grubusc zewnetrznego rocklinga ! i o wage jak to ma dla ciebie znaczenie
od kiedy mam napinacz pmscho ani razu mi łańcuch nie spadł mialem trohce problemw bo drudno go dokrecic supportem i sie bujal jak chcial i trzeba go dokrecac co jakis czas a poza tym wypas
bananos: a zdziwil bys sie. poza tym jak masz jakis wyopas co lancuch nie spada, to jak juz spadnie to tak ze nie pojedziesz dalej bez odkrecenia wszystkiego. Band sa *******. To "coś" na dole a'la RooX Roller-Coaster to wogole jakas ******* z grzybnia. W RooXie to jest na sprezynce, naciaga lancuch. a w Bandzie to lata tak soibe o i jest chyba tylko dla picu. Jak dla mnie to PMsocho. A co do wagi - mozna zawsze wyciac troche alu z rockringa, powiercic dziury tu czy tam i juz gotowe...
Ja ma Truvativa Hussfelt II bez rockringów i łańcuch nie spada i powiem że jest zajebisty i w miare lekki. Miałem tesh do wyboru w sumie wszystkie bo miałem 600 zł na napinacz ale wziąłem Hussfelta II jest naprawde świetny a reszte zostawiłem bo na zbroje zbieram
po 1. Waga nie gra dla mnie roli
po 2. cena około 150 zł razem z przesyłką
po 3. Z tego co piszecie to chyba wezmę pmsocho
po 4. zawarłem to już w powyższych punktach ;D
a band o tyle mi sie nie podoba że nie ma rolek tylko kółeczko takie jak jest w przeżutce tylnej, a PMSOCHO ma rolki
ten pm socho wyglada solidnie ale jak juz ktos napisal kmb jest tez ful wypas :D apropo tych napinaczy to sklepik jest w moim malym sieradzewie i w sumie praktycznie kazdy napinacz tutaj to kmb :P
http://duncon.pl/news.php?news_id=21
na steonie dun cona pojawiła się interesująca oferta... chodzi mi o napinacz Husefelt 1 za 119zł i chyba jego wezme... co o nim sądzicie??
wez PMSOCHO. mam akurat na 34 zeby i jest zajebisty. Na dodatek koles jest spox bo zamowilem nie ten roking zewnetrzny, tzn na 4 sruby a mam na 6, to on mi nowy zrobil, wyslalem mu stary i bez zadnych ceregieli mi przyslal dobry. Ja bym znowu wzial pmsocho gdybym nnie mial napinacza