Wlasnie usłyszalem w radiu ze w barcelonie do koncca roku wszystkie rowery bedą posiadac własne REJESTRACJE!!! Była mowa takze o innych krajach w ktorych chca to wprowadzic m.in w polsce !! Moim zdaniem jest to wyłudzenie od rowerzystów ktorzy i tak nie maja zbyt duzo kasy... I co mamy teraz charowac jeszcze na blachy??? Bez jaj... Mam nadzieje ze słowo "rejestracja dla rowerów" nawet nie padnie w sejmie. :[
Ja mam inne pytanie- co bedziemy rejestrowac?? rame??? Amor ??? Przeciez jedno i drugie peka, co jakis czas wymieniamy te czesci. Cos czuje, ze bedzie totalny chaos...
ale pomyslcie z drugiej storny skoro pojazd zarejestorwany jest ( tj rower) to musi posiadac Ubezpieczenie OC .. czyli rower bedzie sobie istnial w jakiejs tam bazie danych czyli moze zmniejsza sie kkradzieze .. :D
krawiec Błeheeehehehe ale śmieszne!! tych ludzi coś zainfekowało czy jak? tablice na rowerach ...hmmm Bez sens ale polska jest tak głupim krajem że nie żdziwie sie jak na to pujdą wtedy my będziemy musieli protestować hihihihihi ......... ;P
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P
xxxxxx Światełka i dzwonek!!jest obowiązkowy lusterko, 1 sprawny hamulec a rejestracje to nie wiem gdzie bym ją miał przyczepic chyba na tyłek
a najlepiej gdyby była odblaskowa :]
Ja na pewno nie będę przyczepiał do swojego bike'a żadnych tablic
czy tym politykom się nudzi ?
lepiej by z bezrobociem powalczyli
gnoje tylko kasę potrafią zdzierać !!!
a tak swoją drogą to przynajmniej sprinty będę sobie urządzał jak mnie pały będą gonić żeby wlepić mandat za brak rejestracji (hahaha) !!!