Dziewczyny na Bikach !!!
?sorry nie mam polskich liter/ Wszystkim dziewczyna zycze powodzenia, poniewaz stanowia mniejszosc i mysle ze jeszcze przez jakis czas tak bedzie. Zgadzam sie ze dziewczyny nie dokonca pasuja do skakania, ale prawdopodobnie dlatego ze jeszcze NIGDY nie widzialem na zywo dziewczyny skaczacej na rowerze i nie jestem do tego przyzwyczajony. Po prostu niech na siebie uwazaja i wszystko bedzie dobrze...
(...)
wyczówam ogólne podniecenie i poruszenie tematem wśród panów .... ;P Generalnie to gratuluję BikeGirl i zyczę postępów ... I zostań przy tych funbox`ach to moze bedziesz kobiecą alternatywąna na Fat Pig`a :D :D :D Polska Kobieta-Streetowiec :) Waldemar! baczość ! <lol>
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
ee.. moja laska też zapodaje na fun box'ach, jak na razie jeszcze nie umie trick'ów, ale już zaczyna łapać bakcyla, całkiem nie źle jej to idzie, uczy się od kumpli ode mnie i jest jak na razie super... mam nadzieje, że już nie długo zacznie zapodajawać jakieś tricki, myślę, że na początek będzie w sam raz no-footer, albo one foot, ale jak będzie, pokaże czas
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&keywordselect=2&keywordmain=piotras
Galerijka
Galerijka
-
- Kontakt:
wiecie co... moze i ten temat jest fajny ale lekko mnei wqrwia to ze ja go zaczalem a na ten temat widze juz 5 posta ;/;/ niemozecie sie lekko rginalnoscia wykazac i cos wymyslec swojego ?? kieruje to to wszystkich oprocz bike girl bo z tego co czytam to jest przywiazzana do roweru i cos umie, czyli nie jak inne dziewczyy, ktore kupuja sobie np iksa bo ladnie wyglada bez zamiaru nauczenia sie na nim czegos ;]
pozdro 900
pozdro 900
KUPIE TAME BMX - GT PREFORMER LUB INNA CR-MO DO 300 ZŁ