Krk masochist

QbaqBA
Kontakt:

Post autor: QbaqBA »

nie moja wina
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

lankru pisze:-=GrindeR=- no mozna miec za ta cene ochraniacze 661 ale moim zdaniem tak jak napisal QbaqBA trzeba wspierac polskie firmy a zeby sie rozwijaly i robily coraz lepsze i tansze produkty. Moim zdaniem zaleta jest to ze sa oddzielnie i tak wogole to rozmawialem z ludzmi ktorzy je katowali na hopach i sa zajebiscie zadowoleni. Po glebach ochraniacze siedza na kolanach, nic sie nie zsuwaja(czytaj: jezeli je dobrze zalozysz) Moim zdaniem bardzo dobry produkst za stosunkowo niska cene bo wiadomo ze 140zl to nie jest malo.
Ale, zeby wspierac ten polski produkt to oprocz odpowiedniej jakosci musi miec konkurencyjna cene. Typowy nabywca majac do wyboru sprawdzona, renomowana marke i nowy, malo znany produkt po tej samej cenie, wybierze to pierwsze.
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

-=GrindeR=- **********....głupoty...jeżeli ktoś ma troche oleju w głowie to zrozumie ze lepij kupić coś polskiej firmy...żeby sie rozwijała a nie wspierac takiego potentata jakim jest 661 :/ wiadomo że pierwsze produkty nie mogą być tańsze......bo nie dali by rady :) ja jestem w szczęśliwej 10 i mam komplet kolana + piszczele za 100 zł i jestem mega zadowolony jak narazie...a jak działają to zobaczymy jak przyjdą....ale naprawde ludzie wspierajcie rozwijające się Polskie firmy.....

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

ja w czwartek byłem w Białymstoku prosto w skateparku Rytm i oto co mi powiedzieli - ochraniacze na piszczele będą pod koniec tygodnia w cenie 80zł, a dla osób, które kupiły zestaw na kolana i łokcie - 70zł.
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
QbaqBA
Kontakt:

-=GrindeR=-, ale przeciez to JEST konkurencyjna oferta zarówno cenowo, jak i jakosciowo!!
Stasio
Kontakt:

Post autor: Stasio »

-=GrindeR=-
znajdz mi odzielne chraniacze na piszczel i kolano za 140zl to jestes dobry. 661 sa laczone - gorsze :P
Paweł93
Kontakt:

Post autor: Paweł93 »

Ja rez jestem w pierwszej 10, i jezdzilem w nich 4 i pol godziny i to sa chyba najlepsze ochraniacze w jakich kiedykolwiek jezdzilem
Dobry podpis nie jest zły!
Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

Brał bym je na 100% gdyby nie ten niebioeski kolor :/
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

nakolanniki sa boskie, zaliczylem w nich kilka powazniejszych gleb, jedna rozdarla mi ten plastki ochronny prawie na wylot (szparka dl. min. 2 cm, , gleboka na ok 3 mm, grubosc plastkiu ok. 4 mm) czyli, ze mial bym niezle pokrojone kolanko...

piszczele mam wethepeople ktore rowniez sa zajebiste
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

Roteiro one sa czarne....
Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

Aha to spox, bo jak były pierwsze newsy o nich i zdjęcie zewnątrz, wewnątrz to były koloru niebieskiego :P
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

ja mam nakolanniki i jestem bardzo zadowolony, pewnie się trzymają i w razie upadku zapewniają 100% bezpieczeństwo dla nogi... szczególnie polecam !
http://cosmos.pinkbike.com/
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

masochisty są bardzo dobre... poza tym są produkowane w tej samej fabryce co 661 - inna naszywka, inny kolor... dwa razy niższa cena. Ja więcej nie potrzebowałem, żeby przekonać się i kupić.
Poza tym w ten sposób Kiryk może rozwinie naprawdę poważnie biznes i w Polsce będzie można tanio kupić porządny sprzęt ochraniający.
kiryk
Kontakt:

Post autor: kiryk »

joł heloł ;]
Dzięki za wszystkie opinie na temat naszych ochraniaczy.
Odnośnie koloru - KRK ASFALT są dostępne tylko w kolorze czarnym
Proponuję zobaczyć prezentację 3D którą właśnie skończyłem :
http://www.kirszop.com/piszczel.html
Co do cen to ochraniacze w normalnej detalicznej cenie kosztują 80zł natomiast wszystkie osoby które kiedykolwiek coś u mnie kupowały w KirSzopie i które kupiły ochraniałki KRK Masochist mają zniżkę i płacą 70zł.
Jakby ktos miał jakies pytania to chętnie odpowiem.
pozdro
www.krkochrona.com
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

Siemanko. Ja własnie dzis otrzymalem piszczele + nakolanniki no i jestem kurde zajebiscie pozytywnie zaskoczony:) Po przejazdzce to juz wogole myslalem ze w majtach bede mial pelno :D:D:D:D:D <dżołk> ale tak na serio to kurde ochraniacze trzymaja sie jakby sie przyssaly, kompletna profeska, zobaczymy co to bedzie przy glebach:D
Ładnie zapakowane, fajna siateczka, no nigdy bym nie powiedzial ze to jest Polskie:D Wielki szacunek kiryk za to co zrobiles i tak wogole to dzieki za mnostwo naklejek, sa klasyczne:) PIS
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

Zapomnialbym :D dzieki za zajebisty plakat :D
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
QbaqBA
Kontakt:

no ja tez juz mam, dzis dostałem i nawet niestety testowałem... moim zdaniem sprawują sie zajebiscie jezeli chodzi o ochrone, szkoda tylko ze sa tak mało przewiewne (moje juz smierdzą:/), ale wiem, wiem - cos za cos...
olas
Kontakt:

KRK

Post autor: olas »

Siema!!!
Dostałem dzis zestaw prpomocyjny KRK kolana plus piszczele. Wczesniej juz zakupiem łokcie. i tak ja kz łokci jestem zajebiscie zadolonoly. Ochraniacze Idealnei dopasowaują sie do kolana i łokcia jakby w ochranaiczu był odlew gipsowy ciebei :) Mozesz łapać gleb dowoli i zero bólu. Na moje sa 10000000 razy lepsze od tych wszytkich 661 itp. bo chronia pozadnie stawy przed urazami. Piszczele. Stworzone z materiału ktory trudno jest pociac nawet ostrymi pinami. platwikowa wkładnke mozna sobie dopasowac pod własna nowe np.rozgrzewajac ja deliaktnie na palniku gazowym i wyginajac :) Zajebisty kontat i miła obługa to kolejny atut KIRSZOPU i Kiryka.
Gorąco zachecam do zakpuku tych ochraniarek bo naprawde sa niedrogie i zajebsite. pzodrawiam

QbaqBA pisze:nszkoda tylko ze sa tak mało przewiewne (moje juz smierdzą:/), ale wiem, wiem - cos za cos...
Stary pojezdzisz dwa dnii bedzie miodzio.
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

moje od nowości śmierdziały, tylko że fajkami :D
nie wiem co oni w tym skateparku robią, ale całe ochraniacze poprostu są przesiąknięte dymem tak, że jak byś je ręką trzepnął to by się chyba popiół posypał :D
ale oprócz tego naprawde wypas ochraniacze. już mnie raz z lekka wyratowały i prawie nawet wstrząsu żadnego nie poczułem .
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
ODPOWIEDZ