Krk masochist
-
- Kontakt:
Ale, zeby wspierac ten polski produkt to oprocz odpowiedniej jakosci musi miec konkurencyjna cene. Typowy nabywca majac do wyboru sprawdzona, renomowana marke i nowy, malo znany produkt po tej samej cenie, wybierze to pierwsze.lankru pisze:-=GrindeR=- no mozna miec za ta cene ochraniacze 661 ale moim zdaniem tak jak napisal QbaqBA trzeba wspierac polskie firmy a zeby sie rozwijaly i robily coraz lepsze i tansze produkty. Moim zdaniem zaleta jest to ze sa oddzielnie i tak wogole to rozmawialem z ludzmi ktorzy je katowali na hopach i sa zajebiscie zadowoleni. Po glebach ochraniacze siedza na kolanach, nic sie nie zsuwaja(czytaj: jezeli je dobrze zalozysz) Moim zdaniem bardzo dobry produkst za stosunkowo niska cene bo wiadomo ze 140zl to nie jest malo.
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
-=GrindeR=- **********....głupoty...jeżeli ktoś ma troche oleju w głowie to zrozumie ze lepij kupić coś polskiej firmy...żeby sie rozwijała a nie wspierac takiego potentata jakim jest 661 :/ wiadomo że pierwsze produkty nie mogą być tańsze......bo nie dali by rady :) ja jestem w szczęśliwej 10 i mam komplet kolana + piszczele za 100 zł i jestem mega zadowolony jak narazie...a jak działają to zobaczymy jak przyjdą....ale naprawde ludzie wspierajcie rozwijające się Polskie firmy.....
pZdR
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
masochisty są bardzo dobre... poza tym są produkowane w tej samej fabryce co 661 - inna naszywka, inny kolor... dwa razy niższa cena. Ja więcej nie potrzebowałem, żeby przekonać się i kupić.
Poza tym w ten sposób Kiryk może rozwinie naprawdę poważnie biznes i w Polsce będzie można tanio kupić porządny sprzęt ochraniający.
Poza tym w ten sposób Kiryk może rozwinie naprawdę poważnie biznes i w Polsce będzie można tanio kupić porządny sprzęt ochraniający.
joł heloł ;]
Dzięki za wszystkie opinie na temat naszych ochraniaczy.
Odnośnie koloru - KRK ASFALT są dostępne tylko w kolorze czarnym
Proponuję zobaczyć prezentację 3D którą właśnie skończyłem :
http://www.kirszop.com/piszczel.html
Co do cen to ochraniacze w normalnej detalicznej cenie kosztują 80zł natomiast wszystkie osoby które kiedykolwiek coś u mnie kupowały w KirSzopie i które kupiły ochraniałki KRK Masochist mają zniżkę i płacą 70zł.
Jakby ktos miał jakies pytania to chętnie odpowiem.
pozdro
Dzięki za wszystkie opinie na temat naszych ochraniaczy.
Odnośnie koloru - KRK ASFALT są dostępne tylko w kolorze czarnym
Proponuję zobaczyć prezentację 3D którą właśnie skończyłem :
http://www.kirszop.com/piszczel.html
Co do cen to ochraniacze w normalnej detalicznej cenie kosztują 80zł natomiast wszystkie osoby które kiedykolwiek coś u mnie kupowały w KirSzopie i które kupiły ochraniałki KRK Masochist mają zniżkę i płacą 70zł.
Jakby ktos miał jakies pytania to chętnie odpowiem.
pozdro
www.krkochrona.com
Siemanko. Ja własnie dzis otrzymalem piszczele + nakolanniki no i jestem kurde zajebiscie pozytywnie zaskoczony:) Po przejazdzce to juz wogole myslalem ze w majtach bede mial pelno :D:D:D:D:D <dżołk> ale tak na serio to kurde ochraniacze trzymaja sie jakby sie przyssaly, kompletna profeska, zobaczymy co to bedzie przy glebach:D
Ładnie zapakowane, fajna siateczka, no nigdy bym nie powiedzial ze to jest Polskie:D Wielki szacunek kiryk za to co zrobiles i tak wogole to dzieki za mnostwo naklejek, sa klasyczne:) PIS
Ładnie zapakowane, fajna siateczka, no nigdy bym nie powiedzial ze to jest Polskie:D Wielki szacunek kiryk za to co zrobiles i tak wogole to dzieki za mnostwo naklejek, sa klasyczne:) PIS
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
KRK
Siema!!!
Dostałem dzis zestaw prpomocyjny KRK kolana plus piszczele. Wczesniej juz zakupiem łokcie. i tak ja kz łokci jestem zajebiscie zadolonoly. Ochraniacze Idealnei dopasowaują sie do kolana i łokcia jakby w ochranaiczu był odlew gipsowy ciebei :) Mozesz łapać gleb dowoli i zero bólu. Na moje sa 10000000 razy lepsze od tych wszytkich 661 itp. bo chronia pozadnie stawy przed urazami. Piszczele. Stworzone z materiału ktory trudno jest pociac nawet ostrymi pinami. platwikowa wkładnke mozna sobie dopasowac pod własna nowe np.rozgrzewajac ja deliaktnie na palniku gazowym i wyginajac :) Zajebisty kontat i miła obługa to kolejny atut KIRSZOPU i Kiryka.
Gorąco zachecam do zakpuku tych ochraniarek bo naprawde sa niedrogie i zajebsite. pzodrawiam
Dostałem dzis zestaw prpomocyjny KRK kolana plus piszczele. Wczesniej juz zakupiem łokcie. i tak ja kz łokci jestem zajebiscie zadolonoly. Ochraniacze Idealnei dopasowaują sie do kolana i łokcia jakby w ochranaiczu był odlew gipsowy ciebei :) Mozesz łapać gleb dowoli i zero bólu. Na moje sa 10000000 razy lepsze od tych wszytkich 661 itp. bo chronia pozadnie stawy przed urazami. Piszczele. Stworzone z materiału ktory trudno jest pociac nawet ostrymi pinami. platwikowa wkładnke mozna sobie dopasowac pod własna nowe np.rozgrzewajac ja deliaktnie na palniku gazowym i wyginajac :) Zajebisty kontat i miła obługa to kolejny atut KIRSZOPU i Kiryka.
Gorąco zachecam do zakpuku tych ochraniarek bo naprawde sa niedrogie i zajebsite. pzodrawiam
Stary pojezdzisz dwa dnii bedzie miodzio.QbaqBA pisze:nszkoda tylko ze sa tak mało przewiewne (moje juz smierdzą:/), ale wiem, wiem - cos za cos...
moje od nowości śmierdziały, tylko że fajkami :D
nie wiem co oni w tym skateparku robią, ale całe ochraniacze poprostu są przesiąknięte dymem tak, że jak byś je ręką trzepnął to by się chyba popiół posypał :D
ale oprócz tego naprawde wypas ochraniacze. już mnie raz z lekka wyratowały i prawie nawet wstrząsu żadnego nie poczułem .
nie wiem co oni w tym skateparku robią, ale całe ochraniacze poprostu są przesiąknięte dymem tak, że jak byś je ręką trzepnął to by się chyba popiół posypał :D
ale oprócz tego naprawde wypas ochraniacze. już mnie raz z lekka wyratowały i prawie nawet wstrząsu żadnego nie poczułem .
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
normalnie o tej porze wożę się na dworze