ból w stawach

nicolai
Kontakt:

ból w stawach

Post autor: nicolai »

witam
po paru skokach z dropa 2,5m na nastepny dzien zaczely mnie bardzo bolec stawy w ramieniach nawet rak do gory nie moge podniesc czy mieliscie tez takie cos na poczatku?
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
Korean_Boy
Kontakt:

Post autor: Korean_Boy »

mnie od roku codziennie tak kolana rano napieprzaja ze czasem nie mozna usnac ponownie :/

ostatnio nawet wysunolem siodlo w gore o jakies 12 cm zeby przy pedalowaniu byla jakas normalna pozycja
cyc

Post autor: cyc »

http://www.trec.com.pl/shop/?d=produkt&id=108

biore to profilaktycznie i mnie nie bola :D a bolaly tak ze spac nie moglem... :{
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

nicolai, pewnie przeciążyłeś, kilka dni poboli (dość mocno) i w końcu przestanie, nie nadwyrężaj teraz ramion. jak chcesz, to kup arcalen w aptece (ok 4zł), albo jakąś maść rozgrzewającą.

Korean_Boy, to chyba oczywiste, że siodło ma się na wysokości umożliwiającej wygodną jazdę...
w końcu to ma jeździć a nie wyglądać.
nicolai
Kontakt:

Post autor: nicolai »

dzieki cyc
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

z czasem sie przyzwyczaisz ;D
http://miniurl.pl/12397
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Panowie... sluze pomoca... moj brat mial przejebane z kolanami, jakies zastrzyki za kosmiczne pieniadze... wogole sportow extremalnych nie moze uprawiac... mnie tez zaczely napieprzac kolana... ale uznalem ze sie nie bede pakowal w kosztowna terapie po ktorej i tak nie moge jezdzic etc... ale... znalazlem produkt o nazwie FLEXIT... tez mnie kolana bolaly jak im sie podobało... zaczalem dzien w dzien pic FLEXIT i mi chyba pomoglo... juz mnie tak czesto kolana nie bolą, i nie tak bardzo...
FLEXIT mozna kupic tu: www.nutrend.pl
Polecam;] Mi pomoglo... wprawdzie nie jestem jak mlody bog (z kolanami:D) ale roznice widac;]
www.feel-free.pl
danny75
Kontakt:

Post autor: danny75 »

Jezu i znow znachorzy...

Ludzie jak macie problemy zdrowotn to izie do SPECJALISTY ktory nazywa sie LEKARZ

koles z forum moze tobie pomoc w dobraniu sprzetu (i tak nie zawsze dobrze) a nie w problemach zdrowotnych!!!!

a branie cud-lekow nie jest najlepszym rozwiazaniem... notabene produkty wyzej wymienione nie sa lekami tylko sulementami zywieniowymi WPOMAGAJACYMI odbudowe chrzastek etc.
Nie maja rejestru jako leki i pewnie mozna je kupic na stadionie X lecia w Warszawie...

Dwa razy pomysl co bierzesz niz sobie zaaplikujesz cos co 99% nie ma zadnej wartosci terapeutycznej i nikt nie wie jakie moga byc efekty uboczne.

Pytanie: kupisz leki na straganie czy raczej pojdziesz do apteki. Mysle ze kazdy rozsadny czlowiek wie jak powinna byc odpowiedz.

Ta dyskusja jest jak jedna z wielu na tym forum pod tytulem "lepiej kupic amor czy integrala" czyli innymi slowy "kolesie doradzcie mi czy mam soebie rozwalic leb czy lepiej/dalej skakac"

A jesli chodzi obolace stawy ramienne - mogles je stluc (najlepszy wariant) jak i rownie dobrze mogles pozrywac wiezadla....

Idz lepiej do lekarza...
Sprzedam ramy full Norco, amorki 888vf, hayesy i inne szpeja, bike@rcn.com
bloszek
Kontakt:

Post autor: bloszek »

Ja wczoraj zamówiłem sobie flexxit w pigułkach za 37 PLN -180 tabletek :)
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
skoczi
Kontakt:

Post autor: skoczi »

taki ból to rormalka, dropy, ditrowe chopy, dh, zawsze beda napierdalac, na dropach z doswiadczenia wiem ze mozna tego uniknac (wystarczy madrze wyladowac) na chopach zazwyczaj bola od ciagnięcia bika i od niedolotów;) zeby nic nie bolało trzeba zuzo techniki albo jakis fajny fulik- ale to tylko moje zdanie
Hardcore
Kontakt:

Post autor: Hardcore »

hehe :) tak sie sklada ze wlasnie mam ten sam problem.
Bylem dzisiaj rano u lekarza a ten mówi zebym galaretek duzo jadł.
I oczywiście standardowe pier....lenie lekarzy.
Nie jezdzić na rowerze, nie ćwiczyć na Wf-ie, nie chodzić na silke.
Kur.wa mam sie zmienić w roślinke dopuki mnie nie przestanie boleć.
Sranie w banie.
Ja to pier...e
Pozdro
worm
Kontakt:

Post autor: worm »

mnie po dłuższym skakaniu na rowerze zaczęły boleć nadgarstki więc kupiłem sobie
za parę złotych w aptece takie opaski uciskowe.
po jakims czasie przeszlo ale pewnie znowu wróci ;) tak to już jest...
: author :

www.worm.com.pl
ODPOWIEDZ