ból w stawach
ból w stawach
witam
po paru skokach z dropa 2,5m na nastepny dzien zaczely mnie bardzo bolec stawy w ramieniach nawet rak do gory nie moge podniesc czy mieliscie tez takie cos na poczatku?
po paru skokach z dropa 2,5m na nastepny dzien zaczely mnie bardzo bolec stawy w ramieniach nawet rak do gory nie moge podniesc czy mieliscie tez takie cos na poczatku?
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
-
- Kontakt:
http://www.trec.com.pl/shop/?d=produkt&id=108
biore to profilaktycznie i mnie nie bola :D a bolaly tak ze spac nie moglem... :{
biore to profilaktycznie i mnie nie bola :D a bolaly tak ze spac nie moglem... :{
nicolai, pewnie przeciążyłeś, kilka dni poboli (dość mocno) i w końcu przestanie, nie nadwyrężaj teraz ramion. jak chcesz, to kup arcalen w aptece (ok 4zł), albo jakąś maść rozgrzewającą.
Korean_Boy, to chyba oczywiste, że siodło ma się na wysokości umożliwiającej wygodną jazdę...
w końcu to ma jeździć a nie wyglądać.
Korean_Boy, to chyba oczywiste, że siodło ma się na wysokości umożliwiającej wygodną jazdę...
w końcu to ma jeździć a nie wyglądać.
Panowie... sluze pomoca... moj brat mial przejebane z kolanami, jakies zastrzyki za kosmiczne pieniadze... wogole sportow extremalnych nie moze uprawiac... mnie tez zaczely napieprzac kolana... ale uznalem ze sie nie bede pakowal w kosztowna terapie po ktorej i tak nie moge jezdzic etc... ale... znalazlem produkt o nazwie FLEXIT... tez mnie kolana bolaly jak im sie podobało... zaczalem dzien w dzien pic FLEXIT i mi chyba pomoglo... juz mnie tak czesto kolana nie bolą, i nie tak bardzo...
FLEXIT mozna kupic tu: www.nutrend.pl
Polecam;] Mi pomoglo... wprawdzie nie jestem jak mlody bog (z kolanami:D) ale roznice widac;]
FLEXIT mozna kupic tu: www.nutrend.pl
Polecam;] Mi pomoglo... wprawdzie nie jestem jak mlody bog (z kolanami:D) ale roznice widac;]
www.feel-free.pl
Jezu i znow znachorzy...
Ludzie jak macie problemy zdrowotn to izie do SPECJALISTY ktory nazywa sie LEKARZ
koles z forum moze tobie pomoc w dobraniu sprzetu (i tak nie zawsze dobrze) a nie w problemach zdrowotnych!!!!
a branie cud-lekow nie jest najlepszym rozwiazaniem... notabene produkty wyzej wymienione nie sa lekami tylko sulementami zywieniowymi WPOMAGAJACYMI odbudowe chrzastek etc.
Nie maja rejestru jako leki i pewnie mozna je kupic na stadionie X lecia w Warszawie...
Dwa razy pomysl co bierzesz niz sobie zaaplikujesz cos co 99% nie ma zadnej wartosci terapeutycznej i nikt nie wie jakie moga byc efekty uboczne.
Pytanie: kupisz leki na straganie czy raczej pojdziesz do apteki. Mysle ze kazdy rozsadny czlowiek wie jak powinna byc odpowiedz.
Ta dyskusja jest jak jedna z wielu na tym forum pod tytulem "lepiej kupic amor czy integrala" czyli innymi slowy "kolesie doradzcie mi czy mam soebie rozwalic leb czy lepiej/dalej skakac"
A jesli chodzi obolace stawy ramienne - mogles je stluc (najlepszy wariant) jak i rownie dobrze mogles pozrywac wiezadla....
Idz lepiej do lekarza...
Ludzie jak macie problemy zdrowotn to izie do SPECJALISTY ktory nazywa sie LEKARZ
koles z forum moze tobie pomoc w dobraniu sprzetu (i tak nie zawsze dobrze) a nie w problemach zdrowotnych!!!!
a branie cud-lekow nie jest najlepszym rozwiazaniem... notabene produkty wyzej wymienione nie sa lekami tylko sulementami zywieniowymi WPOMAGAJACYMI odbudowe chrzastek etc.
Nie maja rejestru jako leki i pewnie mozna je kupic na stadionie X lecia w Warszawie...
Dwa razy pomysl co bierzesz niz sobie zaaplikujesz cos co 99% nie ma zadnej wartosci terapeutycznej i nikt nie wie jakie moga byc efekty uboczne.
Pytanie: kupisz leki na straganie czy raczej pojdziesz do apteki. Mysle ze kazdy rozsadny czlowiek wie jak powinna byc odpowiedz.
Ta dyskusja jest jak jedna z wielu na tym forum pod tytulem "lepiej kupic amor czy integrala" czyli innymi slowy "kolesie doradzcie mi czy mam soebie rozwalic leb czy lepiej/dalej skakac"
A jesli chodzi obolace stawy ramienne - mogles je stluc (najlepszy wariant) jak i rownie dobrze mogles pozrywac wiezadla....
Idz lepiej do lekarza...
Sprzedam ramy full Norco, amorki 888vf, hayesy i inne szpeja, bike@rcn.com
taki ból to rormalka, dropy, ditrowe chopy, dh, zawsze beda napierdalac, na dropach z doswiadczenia wiem ze mozna tego uniknac (wystarczy madrze wyladowac) na chopach zazwyczaj bola od ciagnięcia bika i od niedolotów;) zeby nic nie bolało trzeba zuzo techniki albo jakis fajny fulik- ale to tylko moje zdanie
-
- Kontakt:
hehe :) tak sie sklada ze wlasnie mam ten sam problem.
Bylem dzisiaj rano u lekarza a ten mówi zebym galaretek duzo jadł.
I oczywiście standardowe pier....lenie lekarzy.
Nie jezdzić na rowerze, nie ćwiczyć na Wf-ie, nie chodzić na silke.
Kur.wa mam sie zmienić w roślinke dopuki mnie nie przestanie boleć.
Sranie w banie.
Ja to pier...e
Pozdro
Bylem dzisiaj rano u lekarza a ten mówi zebym galaretek duzo jadł.
I oczywiście standardowe pier....lenie lekarzy.
Nie jezdzić na rowerze, nie ćwiczyć na Wf-ie, nie chodzić na silke.
Kur.wa mam sie zmienić w roślinke dopuki mnie nie przestanie boleć.
Sranie w banie.
Ja to pier...e
Pozdro