GTA San Andreas
sterowanie trzeba sobie poprzestawiać trochę, a grafika... hmm... no cóż, trochę mnie rozpieścili tymi screenami ze stacji roboczych i rzeczywiście trochę poniżej oczekiwań, chociaż też nie mam sprzętu na jakieś mega hiper bajerki.
Ogólnie to gra jest wielka - zawody w zjeździ na rowerze MTB :D i miliard innych rzeczy - spadam grać dalej :]
Ogólnie to gra jest wielka - zawody w zjeździ na rowerze MTB :D i miliard innych rzeczy - spadam grać dalej :]
Bunny hop na bmx jest najlepszy. Da sie manuala, wielliego, fron manuala, sa tez PODOBNO rowery DH !! Osobiscie (u kumpla) widzialem rower bmx i uliczny (taki co moja mama ma :P ).
Najlepsze jest to ze w komisarjacie zabilem SZTUCZNYM PENISEM tkz. sztuczniakiem 10 policjantow!!
Sztuczniak znajduje sie pod prysznicem w komisarjacie!
Najlepsze jest to ze w komisarjacie zabilem SZTUCZNYM PENISEM tkz. sztuczniakiem 10 policjantow!!
Sztuczniak znajduje sie pod prysznicem w komisarjacie!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Heh, lol... thx.
Oczywiscie ze wchodzilem, pierwsze co robie w nowej gierze to badam menu... a orginalne ctrl'sy pasuja mi tylko w hl1/2 ;]
Myslalem ze banego mam robic wychylajac sie do tylu a potem ciagnac do przodu, nie wpadlem na to ze to special.
Oczywiscie ze wchodzilem, pierwsze co robie w nowej gierze to badam menu... a orginalne ctrl'sy pasuja mi tylko w hl1/2 ;]
Myslalem ze banego mam robic wychylajac sie do tylu a potem ciagnac do przodu, nie wpadlem na to ze to special.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Właśnie sobie zainstalowałem San Andreas i mam tak , że czasami jak wsiadam do futy albo wbijam np. do fryzjera ( czyli wtedy gdzie gra musi sie loadingowac ) Zatrzymuje mi sie gra i musze restartować kompa . Mój komp to Athlon 1800+ , Karta GF 3 Ti200 256 MB ram , płyta główna MSI K7Master . Nie wiecie jak zrobić żeby tak nie było ?? Chyba sobie zrobie reinstalke windowsa :)
-
- Kontakt:
Laczek jezeli sciagales te gre z neta to musisz poszukac GTA SA fix. To ci wlasnie naprawia ten blad z restartami a takze tzw. "znikajace savy" - zdarza sie tak ze savy sie automatycznie kasuja. Ja tez mam problem z ta gra, jak chce ja wlaczyc, biore new game, pokazuje sie ladowanie i dupa laduje sie do konca i staje na czarnym ekranie. Nie wiem jaki to powod :/
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
gg:1732587