na czym w skaczecie w streecie????
-
- Kontakt:
http://www.poznan-fr.j.com.pl/manualarmii.jpg
Rama piont, amor dj3 05 100mm, z tylu tarcza, z przodu tez kiedys bedzie, kolo przod 26x19, tyl 26x21, z przodu mam 24zeby,a z tylu mam jakies 2 koronki, przerzutka szosowa i manetka z tylu umieszczona
Sprzet dajesz taki, jaki Ci odpowiada, lub na jaki Cie stac.
Rama piont, amor dj3 05 100mm, z tylu tarcza, z przodu tez kiedys bedzie, kolo przod 26x19, tyl 26x21, z przodu mam 24zeby,a z tylu mam jakies 2 koronki, przerzutka szosowa i manetka z tylu umieszczona
Sprzet dajesz taki, jaki Ci odpowiada, lub na jaki Cie stac.
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
Durf pokaż fotki kiery i mostka
koras2@wp.pl
koras2@wp.pl
ja na lider-lisie 16" pomiatam trochę dirt i street: mam marcok 120mm, magury 11-stki, dziadowską tylną przerzutę shimano (dobra bo po zwałce można ręką naprostować)z przodu przerzuta zablokowana żeby łańcuch się trzymał, ale jak chcę po mieście czy funboxach tak porządnie pośmigać to wsadzam singla z tyłu i sztywiniacza na przód. ale pedal kick mi się lepiej na amorze robi, bo jak taki lekki przód to nie ma się czym porządnie zamachnąć no i banego tyż. ale i tak się na mielcową trialówkę namierzam - będę sobie mieniał tylko osprzęt między ramami :P
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)