karolus ... idz do dresa i powiedz mu ze jest glupi. moze sie nauczysz myslec . zadajesz pytanie, dostajesz na nie wiele konkretnych odpowiedzi spoko
a Ty co chwila co sadzicie o tym o tamtym
nie wiem w jakim celu to robisz, bo jesli chciales zasiegnac opini to ja dostales a Ty dalej ciagniesz temat. zaraz bedzie : a co poiwecie o xtr , a moze jednak xt ? wiecie chyba sie zdecyduje na sram x.o ale jak kots mi powie czy wytrzymale to to jest ...
ja właśnie rozwaliłem moja drugą Acera i jestem wkurzony na nią i juz niegdy jej niekupie!!!!!! Acera to wielkie gówno w Street i DH nigdy tego niekupujecie!!!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Bierej Sore kumpel śmiga na niej i nie narzeka a największa z tyłu ma 32 z ale tego się praktycznie nie uzywa, ale z przodu ma tylko 2 koronki 22 i 32. Ale wydaje mi się że większe tesz obsłuży, a końcu to przerz. szosowa a w szosie korby zaczynają sie przewaznie od 42z w góre.
łoł znaczy sie niezła jazda napierdzielamy temat który jest w "szukaj" no ale Kto szuka nie błądzi(błondzi)ojoj za dużo bro/Specjal...a opcja szukaj jest tak blisko....
pozdro z mazur
a tak wogóle to RST miodziom przerzutka(czy jak tam się to pisze)bieri(jak to sioster mówi z Ukrainy)i nie marudź, bieri bieri a flaszka stajet
pozdr tym razem od siostry z Ukrainy tam mówi że części tańsze....