Suntour NS Duro 130 mm ???????!!!!!!!!

Bartas
Kontakt:

Post autor: Bartas »

Zaalbar[PL]
więc możesz wylecieć szybciej, niż się tu pojawiłeś:)
czy to groźba
a właściwie jak mówicie że nie możecie patrzyć duro to czemu oglądacie tematy o nim pomińcie je i już nie musicie odp. na każdy temat

choć cały czas bronię duro to powiem szczerze że gdybym miał 1,5 tys. to też cieszyłbym się z marzocha
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=81335
maverick-fr
Kontakt:

Post autor: maverick-fr »

Ja na przykład jestem pozerem jeźdzącym nie na bomberze lecz właśnie na Duro !!!!!! Tylko po jakiego ch*ja zakładać tysięczny topic o tym amorze???????? Więc napisze jak zwykle:

Opcaj szukaj do k***y nedzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŚwierQ
Kontakt:

Post autor: ŚwierQ »

a teraz wszyscy razem ze Świerkiem: "eReS PSYLO! eReS PSYLO!" i rączki do góry i bawimy sie... ;P :D
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
Zaalbar[PL]
Kontakt:

Post autor: Zaalbar[PL] »

@Bartas - nie, nie groźba, nazwałbym to przyjacielską radą na przyszłość:)
Shut up, when I'm talking to you!
tomeq
Kontakt:

Post autor: tomeq »

kurwa glupia cioto idz sie powies ,albo wczesniej uzyh opcji szukaj
www.ROWEROWY.com ! kupowałem, polecam !!

http://allegro.pl/show_item.php?item=80180817
zygi_!!!
Kontakt:

Post autor: zygi_!!! »

fajnie sie was czyta :)
POZDRO 4:
liquid Zaalbar[PL] Bartas KOXX Bartas ŚwierQ za0_DR/FR wisniakkkk jasiek
i wogule pozdro dla wszystkich bikerów (tych prawdziwych nie pozerów)

niech żyje opcja SZUKAJ!!!!!!!! <jupi> hihi
no comment:)
http://tiny.pl/hsdl <-- moj rozpierdalacz kosmitów :)
Bartas
Kontakt:

zygi_!!!
Ciebie też pozdrawiam
hey
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=81335
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Liquid ty zaczołes jechać po osobach które kupują marcoki, wiedza co dobre i te amorki są warte swojej ceny. I nie wyzywaj od razu od pozerów, bo to jest bez sensu, maja kase to kupują droższe nie mają to kupują tańsze. Jestem ciekaw co dłużej pociągnie twój duro za 400zł czy marcok za 1000, bo nie wydaje mi sie że duro przy którym trzeba poszperac i uważasz go za bustwo. Więc zejdź z "pozerów" z marcokami, bo chyba nie wisz co porównujesz.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

ja tam mam *** go wie co, jakiegos in-synca czy tam co, skoku jest moze z 4cm i jak dla mnie jest wyjebany :] sztywność zajebista, ale jak trzeba to sie tez ugnie ;) No i przy tym jeszcze leciutki jest. Ale wiem, że gdybym miał zmieniać, to zbierałbym juz na jakiegos marcoka, najlepiej cos na sztywną oś. Bo z takim duro nie chciałoby mi sie bawic :]
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

wybaczcie mi Panowie (i Panie :)) offtopic
za0_DR/FR jak się Kendy K-rad sprawują na dirtach ? (jeśli się nie mylę to chyba je masz)
szukam jakichś oponb do streetu, ale żebym se mógł też czasem na dircik wypad zeobić, a na moich Flejmach to sie poprostu nie da :D
sie na nich boję skręcać przy szybszych prędkościach nawet ostatnio :D. dobrze K-rady trzymają ? nie ślizga się rower ? a jak mokrawo jest ?
Pozdrawiam !
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
Satyr
Kontakt:

Post autor: Satyr »

bembery som dla pozeruw!
za0_DR/FR
Kontakt:

KOXX zajebiście się trzymają te oponki. Testowałem je na asfalcie to wychylałem się poniżesz 45 sotnki i ani drgnęły. Uzywałm ich w streecie ale w dircie tesz się spradziły, zero niepotrzebnych poślizgów itp. Piaseczek na drodze tesz im nie straszny elegancko się trzymają. Mają troszkę cienkie ścianki, ale dużo powietrza wszytko załatwia. testowałem je tesz na zjeździe w szklarskiej i również się nienajgorzej spisały. Polecam te oponki.

Tak Satyr my som pozery i mamy marcochy ;).
Bartas
Kontakt:

nie mów tak Satyr
ja jestem za duro ale nie uważam że bombery są tylko dla pozerów
przeszkadza mi tylko że jak ktoś ma już tego swojego marcocha to uważa się wyższego ale tak pewnie będzie (oczywiście ostatni akapit nie jest o wszystkich)
peace :)
za0_DR/FR
Kontakt:

Bartas To była ironia. Masz trochę racji jak ktoś ma jusz bombera to uważa że nie ma lepszych amorków sam przesiadłem się z rst na DJ III o wiem coś o tym. I tu powienien wskoczyc Max ze swoim Avy (joke).
liquid
Kontakt:

Post autor: liquid »

Chcialbym powiedziec ze nie wychwalam tak tego DURO ani nie twierdze ze jest zajebisty czy co , ani tez nie porownuje go do marcochow...

Tylko sptalem co o nim myslicie, a to co gadam na tych z marcochami to swoja drogą... :]

PS: tomeq ch*j ci w pupe
Bartas
Kontakt:

chyba trochę zboczyliśmy z tematu
_lasooch_
Kontakt:

Post autor: _lasooch_ »

Wiecie dlaczego włażę na tematy z DURO?? Bo są zawsze równie debilnie śmieszne. Do znudzenia, za każdym razem to samo... A tak wracając do pytania o duro - ten amortyzator po czy przed "tuningiem" nigdy nie będzie miał porządnej pracy. Sam kiedyś chciałem go kupić, ale jak się przejechałem na SR DURO kumpla, to pojeździłem jeszcze trochę na RST i zbierałem dalej kasę aż się trafił DJ 2. I niech ktoś mi powie, że używany DJ w idealnym stanie za 410zł jest gorszy niż nowy SR!! Trzeba się pokręcić w temacie, zawsze się trafi jakaś okazja. A tym, którzy uważają wszystkich marzochowców za pozerów, serdecznie pozdrawiam, docenią pracę marzocha jak się rozbiją na drzewie przy pierwszym zjeździe na "DURO", he he.
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

dobra DURO jest najlepszym nowym amorkiem na swiecie za ta kase i nikt niech nie mowi ze to shit. Moze jak jest nowy to chodzi troszke mulowato ale jak wyjebie sie ta zasrana opaske to chodzi jak nie jeden macok

pozdr
MaG
Kontakt:

Post autor: MaG »

Ja tam mam teraz RST AEROSA TL, kiedys tak sie przypalilem na kupno innego amora i chcialem kupic duro bo na allegro wtedy weszly za niecale 400zł ale jak sie na tym przejechalem bo kumpel ma do odrazu zmienilem zdanie. Teraz zamierzam kupic DJ III a jak nie uzbieram na niego kasy to kupie nowa Judy TT, nie zadna rewelacja ale napewno mocniejsza niz Duro. Teraz uważam ze Duro to masówka ktora wyszla szybko i rownie szybko odejdzie bo jest poprostu do dupy tyle ze ludzie kupuja bo tani jest. Ale nowa Judy TT w sklepie tylko 60zł drozej niz duro i juz spora roznica.
Ride the lightning
ODPOWIEDZ