GaryFisher - Warszawa...!!
te bankier jak ci sie nie podoba to wez wypier dalaj a nie pierd ol ze jak cos to im lizaka kupisz..idz na rog i niech ci loda ktory drechol zrobi bo to chyba twoi dobrzy koledzy..a od kompa won!!a co do Rufusa-Rufus niech sobie siedzi grzecznie w samochodzie kilkadziesiat metrow od miejsca transakcji z kamera...:) pozdro i POWODZENIA!!!!dajcie jakis znak jak bedziecie cos wiedziec...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Napiszcie dokladnie date i miejsce spotkania...
Moglibyscie mi pomoc i zlozyc sie na bilet to wawy? ( nie wiem ile to stoi ale jakby kazdy dal piataka to chyba by byl... ) Ja bym wzial jeszce jednego ziomka i chetnie sie wyzyje.
Mam gdzie mieszkac w wawie wiec to nie problem.
Dajcie jakies gg albo telefon.
Moglibyscie mi pomoc i zlozyc sie na bilet to wawy? ( nie wiem ile to stoi ale jakby kazdy dal piataka to chyba by byl... ) Ja bym wzial jeszce jednego ziomka i chetnie sie wyzyje.
Mam gdzie mieszkac w wawie wiec to nie problem.
Dajcie jakies gg albo telefon.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
hehe
sie przyda mowisz - a ktos taki jak ja co sie tluc nie umie, jest maly i wogole i by sie platal miedzy nogami to na co im :]
mowia - mierz sily na zamiary. wiec nie porywam sie z motya na ksiezyc. "kozak" jak to mnie nazwales bylbym wtedy gdybym byl pierwsxzy do tego zeby tluc i napierdalac, mimo iz sam wiem ze nie dal bym rady :] to tyle
end
sie przyda mowisz - a ktos taki jak ja co sie tluc nie umie, jest maly i wogole i by sie platal miedzy nogami to na co im :]
mowia - mierz sily na zamiary. wiec nie porywam sie z motya na ksiezyc. "kozak" jak to mnie nazwales bylbym wtedy gdybym byl pierwsxzy do tego zeby tluc i napierdalac, mimo iz sam wiem ze nie dal bym rady :] to tyle
end
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to niepewna informacja,ale sllyszalem ze rowerek sprzedano... kunmplowi drecha ktory mieszka po sasiedzku :] wiec nam sprzecik nie ucieknie :p
postaram sie jeszcze zweryfikowac te informacje. a w sobote razem z kilkoma kolegami (m.in. cszyvy, moze i pasqd sie dolaczy oraz kilku innych) jedziemy do centrum. Wszyscy zainterewsowani - pisac! moze sie umowimy gdzies to obgadamy sprawe.
postaram sie jeszcze zweryfikowac te informacje. a w sobote razem z kilkoma kolegami (m.in. cszyvy, moze i pasqd sie dolaczy oraz kilku innych) jedziemy do centrum. Wszyscy zainterewsowani - pisac! moze sie umowimy gdzies to obgadamy sprawe.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
no ale jakto??was bylo dwoch ich 3 i zajebali wam rower tak szybko?ile wy macie lat a ile mieli tamci?kurde tyle lat jezdze na smieciare i nigdy takiej akcji tam nie mialem,na jakis hujowo trafiliscie (bede sie rozgladal,po calej wawie jezdze)!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970