trasa DH w wawie...

nasciturus
Kontakt:

trasa DH w wawie...

Post autor: nasciturus »

Witam
poszukuje jakiejs traski do DH w stolicy, najlepiej gdzies w okolicach Ochoty
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

yyy...myslisz ze ktos Ci poda gdzie trasa jest? ja nie jestem ze stolicy ale jakbym byl to bym nie podal bo niewiadomo kim Ty jestes
nasciturus
Kontakt:

zapewne chcialbym byc jej nowym uzytkownikiem
...a moze osoba, ktora szuka torow DH po Polsce i demoluje je....??????
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

no wlasnie tego niewiem...
nasciturus
Kontakt:

i jak mi nie powiesz to sie nei przekonasz.... :)
eeee jestem z poza wawy i szukam jakis miejsc gdzie moglbym po pracy troszke sie zdemowlowac
Arti__RB
Kontakt:

Post autor: Arti__RB »

nie no kolejny taki temat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://arti.pinkbike.com/album/old-photos/
nasciturus
Kontakt:

widze ze kogos poruszylo moje pyt
po raz kolejny pojawia sie na forum... hmmmm, wiesz zanim go poruszylem rzucilem okeim na ost posty i nic takiego nie znalazlem
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

DH w warszawie ? warszawa jest plaska wiec nie znajdziesz tu nic ciekawego (dluzszego) jesli juz to bardziej FR, jest kilka miejscowek w wawie z dropami itp...
qbator
Kontakt:

Post autor: qbator »

Dh jak sama nazwa wskazuje to ZJAZD! w warszawie nie ma górzystych terenów więc nie pozjeżdżasz...możesz co najwyżej sobie zjechać dookoła Śmieciary,albo z kazoory czyli odcinki po kilkaset metrów...DH to w górach kolego:)
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
QbaqBA
Kontakt:

Post autor: QbaqBA »

a ja szukam morza w warszawie.... i od 17 lat nie moge znalezc, tak jak trasy dh:/
cos pseudo dh było kiedys na smieciarze (ul. bartycka) ale nie wiem czy jeszcze istnieje, a nawet jezeli to i tak nie jest to zbyt bezpieczna okolica
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

dh jest wszedzie... 0.5g, wsiadasz na rower szukasz 20 stopniowycy schodow no i zjazd... a potem wchodzisz na wyciag bez kolejki....a aaa
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
Mokry
Kontakt:

Post autor: Mokry »

QbaqBA dlaczego mowisz, ze smieciara znajduje sie w niebezpiecznej okolicy? zwineli ci tam cos kiedys albo cos w tym rodzaju?

pytam bo mieszkam niedaleko i czasami tam jezdze.
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

nasciturus zeby było jeszcze co poszukiwać bo z moich informacji to chyba w wawie i okolicach to niema żadnych tras dh
nasciturus
Kontakt:

QbaqBA pisze:a ja szukam morza w warszawie.... i od 17 lat nie moge znalezc, tak jak trasy dh:/
cos pseudo dh było kiedys na smieciarze (ul. bartycka) ale nie wiem czy jeszcze istnieje, a nawet jezeli to i tak nie jest to zbyt bezpieczna okolica

"kolego" pochodze z terenow gdzie do morza jest 1/2h drogi
i jak zapewne nauczyli Cie w szkole (lub przynajmniej probowali),nie sa to zbyt gorzyste tereny. Wystarczy troszke wyobrazni i checi a na sztucznych lub naturalnych nierownosciach ludzie jakos sobie radzac
Nie pozostaje nic innego jak substytutdla gorskich tras i tego wlasnie szukam
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Mokry pisze:QbaqBA dlaczego mowisz, ze smieciara znajduje sie w niebezpiecznej okolicy? zwineli ci tam cos kiedys albo cos w tym rodzaju?

pytam bo mieszkam niedaleko i czasami tam jezdze.
a ja mieszkam jeszcze blizej niz ty i wiem ze jesli sie tam nie jezdzi wieksza grupka tak minimum 6 osob to moze byc niezaciekawie :/ mojemu kumplowi tam zajebali raz rower
inishi
Kontakt:

Post autor: inishi »

a wiec jak chcesz sobie delikatnie potrenowac ochotniczo to stadion skry i wpaniale schody pozostaja, pare murkow po stronie stadionu/klubu pradise, trening silowo techniczny na kladce nad al. niepodleglosci, w trakcie zimy mozesz zawsze wskoczyc do pustego zbiornika na polach mokotowskich, jest jeszcze gorka na sczesliwicach gdzie w zimie parapeciarze buduja hopy. sama ochota stricte jest plaska jak kineskop trinotrona. pozostaja wyprawy do innych zakatkow stolicy.
http://inishi.noz.pl/images/bike/spec2004.jpg
nasciturus
Kontakt:

inishi powiem Tobie ze mysle aby cos na szczesliwickiej zrobic... mala przebudowe nawet odcinek miedzy drzewami mogly byc
dr_jeckyl
Kontakt:

Post autor: dr_jeckyl »

chcecie cos exteme?? jedzcie metrem na stacje Stoklosy i tam sa chody... jest kawal niezlego lociku... jak ktos sie odpowiednio nie rozpedzi to ma naprawde duzy problem.. (mowie o hardach)... a tak poza tym to jeszcze na powislu mozna sie troche pokrecic....
kiedy organizujecie jakis wypad na podboj wawki jakas wieksza gropka...
dajcie znac jak bedziecie cos krecic...
pzdr

Kontakt:

Post autor: frango »

jak mówi Księga... Szukajcie a znajdziecie ;)
pozdro

frango
ODPOWIEDZ