Dziewczyny na Bikach !!!
ehhh... szkoda ze w krakowie nie ma lasek pokroju BikeGirl (jezeli faktycznie jestes laską - na zdjeciu duzo nie widac - bez obrazy:D)... bo wsumie to na krakowskiech trasach to nudno... czasem jakies niunie sie pojawią, ale to z regoly rowery są ładniejsze od nich:D
"brunetki, blondynki... ja wszystkie was dziewczynki... lalalalala..."
"brunetki, blondynki... ja wszystkie was dziewczynki... lalalalala..."
www.feel-free.pl
a u mnie w miescie jest dziewczyna ktora ma 15 lat i jezdzi z nami na hopki.co najlepsze lata na nich i zaliczyla juz pare gleb ale zaraz wstawala i znowu na ta hope.teraz sklada rower bo wczesniej skakala na kolegi.dla mnie jest kozaczka i cos z niej bedzie bo niektore ziomki od nas ktorzy poskladali juz biki boja sie skakac z tego co ona ;-)
Arti... nie chodzi mi o to ze "nie jest laską" ale jak mam stwierdzic po nogach widzac nagolenniki, albo po twarzy ktora kask oszpeca?! Moze koszulka fajna (grawitacja swoje robi:D)... ale wolalbym zobaczyc fote bez "odziezy rowerowej"... a ze to nie jest forum matrymonialne to nie bede nalegal:D
www.feel-free.pl
DOBRA MACIE TU FOTY !!!! jeśli jeszcze raz ktoś mnie os adzi o fałsz to dostanie ,więcej fot w najbliższym czasie najpierw musze mostek kupić , więc żadnych komentarzy :P http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=69217
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Hej ho jak juz pisał Dżastin... u nas w Zabrzu nie jest zle... ja osobiscie znam z 6 Dziewczyn co jezdza na rowerze z tego 2 skacza :)...
Foty foty... hmmm mam tylko mojej siostruni... ona rekreacyjnie jezdzi (foty juz kiedystam (dawno) byly...) wiec powinniscie znac :).
Szukam szukam....
MAM...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=243748
Zdjecie wpizdu stare juz :P... ale nadal jare :).
A co do innych dziewczyn foty to moze nakusze je zeby tu weszly :).
Ogolnie u nas nie jest zle, a tak wogole to z dziewczynami sie fajnie jezdzi :)...
Foty foty... hmmm mam tylko mojej siostruni... ona rekreacyjnie jezdzi (foty juz kiedystam (dawno) byly...) wiec powinniscie znac :).
Szukam szukam....
MAM...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=243748
Zdjecie wpizdu stare juz :P... ale nadal jare :).
A co do innych dziewczyn foty to moze nakusze je zeby tu weszly :).
Ogolnie u nas nie jest zle, a tak wogole to z dziewczynami sie fajnie jezdzi :)...
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
Arti, chodzi Ci o to czy umiem jezdzic czy kim jestem z zawodu? no to tak, jestem bez zawodu, a jezdzic tez nie umiem, czasem wpadne na dual popatrzec jak jezdza zawodowcy hardcorowcy... czesto mozesz mnie zobaczyc w rynku jak sie bujam w zbroi, ff etc... no i nie ukrywam ze jestem "leszczem" co sie lubi snuć...;]
Wolałbym napisac tu, że jestem legendą polskiego DH... ale nie mam odwagi sie tak podlizywac:D
Wolałbym napisac tu, że jestem legendą polskiego DH... ale nie mam odwagi sie tak podlizywac:D
www.feel-free.pl