Zbroja do 600 zł
-
- Kontakt:
Blablablabla...
Nawet nie chce mi sie odpisywac. Utice smierdza i ja tak kurwa sadze i ze ty misiu mi sie tu wylejesz to i tak na pewno tego nie zmienisz. Mozesz mi nawet na rzesach stanac i przekonyyyywac do swoich jakze wysokich raaaaacji, najlepiej jeszcze jebnij jakies wykreeeesy i inne smuuuuty swiadczace o wyzszosci Uticy nad 661 i Dainese'y ale to i tak mnie pierdoli bokiem. Hje hje, twardzielos sie ukazal, moze lepiej zaloz osobny topic i tam pisz i pisz o zaletach ponczoch co?
Dla mnie scierwo jakich malo, tak samo jak i UFO (O ktorych podobno i tak nic nie wiem) wiec zryj piach pajacu i nie wycieraj sobie mna mordy...
Nawet nie chce mi sie odpisywac. Utice smierdza i ja tak kurwa sadze i ze ty misiu mi sie tu wylejesz to i tak na pewno tego nie zmienisz. Mozesz mi nawet na rzesach stanac i przekonyyyywac do swoich jakze wysokich raaaaacji, najlepiej jeszcze jebnij jakies wykreeeesy i inne smuuuuty swiadczace o wyzszosci Uticy nad 661 i Dainese'y ale to i tak mnie pierdoli bokiem. Hje hje, twardzielos sie ukazal, moze lepiej zaloz osobny topic i tam pisz i pisz o zaletach ponczoch co?
Dla mnie scierwo jakich malo, tak samo jak i UFO (O ktorych podobno i tak nic nie wiem) wiec zryj piach pajacu i nie wycieraj sobie mna mordy...
Kurwa detłicz a co nam do tego że jarasz się że masz Gladiatora i co chcesz żeby inni ci zazdrościli bo ty masz Zbroje za 100 zł a inni za 400 tu nie chodzi o znaczek w tym wypadku choci o 2 ważne żeczy
Zdrowie
i
Życie
Jeśli kurwa człowieku nie masz rozsądku to niepisz lepiej a choj nas obchodzi że masz Gladiatora ty możesz mieć nawet kurwa dom na Marsie ale i tak nikt ci nie będzie tego zazdrościł przez twoją głupote zbroja ma chronić a nie wyglądać i ładnie pachnieć
Chyba że ty swoją nosisz bez niczego na wierzchu
Tutaj płacisz za znaczek a nie za funkcjonalność no i **** że jest z pończochy ale jest przewiewna a twój Gladiator to z czego jest
A ten twój Dainese to z czego ma ten materiał z Polaru czy z wełny morze to też jest ****** śiatka
Jkie kurwa widzisz różnice pomiędzy Uticą a Gladiatorem co Kolor bo jest ****** czarny a nie szpanerski Biały czy co może gramatura plastiku nie taka
te dwie zbroje mają prawie tą sama budowe i chronią w tych samych miejscach tylko że Utica lepiej chroni Klatke Piersiową
A co do ciuchów uwierz mi że ****** spodenki Kona za 300 zł drą się po spotkaniu z Trawą A w koszulce Foxa rozwalił się Zamek Bo to nie
Firma czyni Produkt tylko Jakość Produktu
Mnie tam Jebie czy będe miał napisane Fox i ****** koszulkę która sie drze i pierdolą się w niej zamki czy koszulke
Bez znaczka w ktorej jeżdże jush 2 rok i nic jej nie jest bo ma dobrą jakość.
Czy ty naprawde jesteś taki głupi lubie komfort wygodne ciuchy i fajne ochraniacze choć przyznaje że dopiero kupuje zbroje, I dainese to nie będzie bo jest poprostu za drogi a ja za marke płaćić nie będe a jakość jest ta sama co Utica czy 661
Ufo to droższa wersja Uticy tylko ma znaczek i lepiej wygląda ale chyba ci pod koszulke nikt nie zagląda jaka masz zbroje prawda?
Pozdróffffka dla ciebie
Zdrowie
i
Życie
Jeśli kurwa człowieku nie masz rozsądku to niepisz lepiej a choj nas obchodzi że masz Gladiatora ty możesz mieć nawet kurwa dom na Marsie ale i tak nikt ci nie będzie tego zazdrościł przez twoją głupote zbroja ma chronić a nie wyglądać i ładnie pachnieć
Chyba że ty swoją nosisz bez niczego na wierzchu
Tutaj płacisz za znaczek a nie za funkcjonalność no i **** że jest z pończochy ale jest przewiewna a twój Gladiator to z czego jest
A ten twój Dainese to z czego ma ten materiał z Polaru czy z wełny morze to też jest ****** śiatka
Jkie kurwa widzisz różnice pomiędzy Uticą a Gladiatorem co Kolor bo jest ****** czarny a nie szpanerski Biały czy co może gramatura plastiku nie taka
te dwie zbroje mają prawie tą sama budowe i chronią w tych samych miejscach tylko że Utica lepiej chroni Klatke Piersiową
A co do ciuchów uwierz mi że ****** spodenki Kona za 300 zł drą się po spotkaniu z Trawą A w koszulce Foxa rozwalił się Zamek Bo to nie
Firma czyni Produkt tylko Jakość Produktu
Mnie tam Jebie czy będe miał napisane Fox i ****** koszulkę która sie drze i pierdolą się w niej zamki czy koszulke
Bez znaczka w ktorej jeżdże jush 2 rok i nic jej nie jest bo ma dobrą jakość.
Czy ty naprawde jesteś taki głupi lubie komfort wygodne ciuchy i fajne ochraniacze choć przyznaje że dopiero kupuje zbroje, I dainese to nie będzie bo jest poprostu za drogi a ja za marke płaćić nie będe a jakość jest ta sama co Utica czy 661
Ufo to droższa wersja Uticy tylko ma znaczek i lepiej wygląda ale chyba ci pod koszulke nikt nie zagląda jaka masz zbroje prawda?
Pozdróffffka dla ciebie
A tam
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Boze detłicz głąbie...ty chyba na tym forum tylko jestes zeby sie chwalić iloscia postów...
Myslisz ze jak masz zbroje za 1100 to jestes lepszy??!!Qrwa ja w uticach jezdziłem, bo kolega mi porzyczył, i na rowerze i na mx i sa zajebiste. Tak sie składa geniuszu ze w gladiatorze na mx swoim miałem okazje sie przejechać i nawet glebe w niej miałem i wcale nie chroni lepiej...(w utice walnąłem na mx 3x a na bajku 1x)
tak prawde mówiac to odniosłem wrazenie ze utica mniej krepuje ruchy niz gladiator...
a tak szczerze zdechła wiedzmo to Ty chyba tylko na metke patrzysz i jak zobaczysz dainise albo ufo to juz ci cipka wilgotnieje wiesz co załosny czasem jesteś (powtarzam czasem...)
Myslisz ze jak masz zbroje za 1100 to jestes lepszy??!!Qrwa ja w uticach jezdziłem, bo kolega mi porzyczył, i na rowerze i na mx i sa zajebiste. Tak sie składa geniuszu ze w gladiatorze na mx swoim miałem okazje sie przejechać i nawet glebe w niej miałem i wcale nie chroni lepiej...(w utice walnąłem na mx 3x a na bajku 1x)
tak prawde mówiac to odniosłem wrazenie ze utica mniej krepuje ruchy niz gladiator...
a tak szczerze zdechła wiedzmo to Ty chyba tylko na metke patrzysz i jak zobaczysz dainise albo ufo to juz ci cipka wilgotnieje wiesz co załosny czasem jesteś (powtarzam czasem...)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
Patrzcie patrzcie kto mi tu mowi o zalosnosci?
A czy przypadkiem nie chrosciel zalozyl temat w ktorym to przepraszal katolikow za swoje statusy? Leszczyku, ja rowniez mialem do dyspozycji i Utike i ****** UFO i Dainese'a. Jezdzilem w kazdej z tych trzech i jakos ten ostatni najbardziej przypadl mi do gustu, jak masz jakies kompleksy z tego powodu to idz sie wyspowiadaj, mam dosyc tlumaczenia po kolei kazdemu mojego zdania.
A czy przypadkiem nie chrosciel zalozyl temat w ktorym to przepraszal katolikow za swoje statusy? Leszczyku, ja rowniez mialem do dyspozycji i Utike i ****** UFO i Dainese'a. Jezdzilem w kazdej z tych trzech i jakos ten ostatni najbardziej przypadl mi do gustu, jak masz jakies kompleksy z tego powodu to idz sie wyspowiadaj, mam dosyc tlumaczenia po kolei kazdemu mojego zdania.
Deathwitch szczurku szkoda gadac - debili nie sieją, sami sie rodza... Obecnie posiadam Utice i oprocz wygladu nie mam jej nic do zarzucenia. Dobrze przylega do ciała, ma wszelkie potrzebne ochraniacze, dużego żółwia i jest przewiewna. Jezdzilem w Dainese Safety Jacket oraz Gladiatorze i nie widze wiekszej roznicy. Jezeli ktos nie przyklada wagi do wygladu, to Utika jest akurat.
Deathwitch - ty nie rozumiesz jednej podstawowej zeczy. Forum nie jest do tego, zebys ty powiedzial, ze masz Dainese i wszystko inne w dupie! Forum jest po to, zeby zadawac pytania i otrzymywac odpowiedzi! Inaczej nadawalo by sie tylko do klucenia sie tak jak to wywolales swoja glupota...
No ale do rzeczy: powiedzials ze Utika jest do dupy. Zirytowalo mnie to, gdyz chcialebym wiedziec dlaczego. Jezdzilem w niej, skoczylem jednego z najwiekszych dropow w Polsce i jakos nie narzekalem. No ale mozesz wiedziec cos o czym ja nie wiem (nie ironizuje) wiec sie wkurzam, ze mi nie powiesz o co chodzi, tylko "Utika jest do dupy" wiec pisze posta, ze sam fakt, ze jest dod dupy mnie nie przekonuje, gdyz ja ja na klatke a nie na dupe zakladam i czekam na jakas odpowiedz. A tu nic. Doczekuje sie tylko:"uwierz mi ***** bez szkoly" - czy ja Ciebie obrazalem?
Juz w tym momencie zostawie to bez komentarza... to swiadczy o Twoim poziomie. W tej chwili juz wogule nie interesuje mnie Twoja opnia.
No ale do rzeczy: powiedzials ze Utika jest do dupy. Zirytowalo mnie to, gdyz chcialebym wiedziec dlaczego. Jezdzilem w niej, skoczylem jednego z najwiekszych dropow w Polsce i jakos nie narzekalem. No ale mozesz wiedziec cos o czym ja nie wiem (nie ironizuje) wiec sie wkurzam, ze mi nie powiesz o co chodzi, tylko "Utika jest do dupy" wiec pisze posta, ze sam fakt, ze jest dod dupy mnie nie przekonuje, gdyz ja ja na klatke a nie na dupe zakladam i czekam na jakas odpowiedz. A tu nic. Doczekuje sie tylko:"uwierz mi ***** bez szkoly" - czy ja Ciebie obrazalem?
Juz w tym momencie zostawie to bez komentarza... to swiadczy o Twoim poziomie. W tej chwili juz wogule nie interesuje mnie Twoja opnia.
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Heh, niektórzy to są ładnie zblokowani:/ dedłicz, nie przedstawiłeś JEDNEGO sensownego argumentu świadczącego nad wyższością dainese nad uticą... poza tym, że dainese jest droższa, a utica śmierdzi i jest do dupy:-) no ale te akurat sensu nie miały... OK twoja sprawa, jak uważasz że to gówno spoko... ale nie próbuj tego wmówić innym, bo poprostu nie masz racji.. zresztą sam chyba o tym wiesz najlepiej, ale teraz głupio ci sie do tego przyznać:-) Panoszysz sie tu, jakbys bym jakims mastahem wszechwiedzącym i każdy musi sie ciebie słuchać:) wyzywasz i obrażasz ludzi bez większego powodu... pewnie jesteś jakimś zakompleksionym dzieciakiem, który stara sie wyżyć przed monitorem komputera.. ale OK, ja nie hcce wszczynać kolejnej kłótni... wracając do tematu zbroi... do 600zł masz już spory wybór... jakbyś gdzieś znalazł to możesz jeszcze oblukać 661 presure suite, ale model z roku bodajże 2002 (cała czarna), wg. mnie jest lepsza od modelu 04 (lepiej chroni klatke - twarde, plastikowe wstawki). Poza tym zawsze możesz kupić coś używanego (byle nie było potargane i pęknięte:) zawsze taniej wyjdzie, a za reszte zawsze możesz kupić coś jeszcze:-) Utica jednak jak za te pieniądze (370zł) rządzi.. w tej kasie nie znajdziesz NIC lepszego, a i produkty czasem 2x droższe wcale nie okazują się lepsze!! Bo często płacisz tylko za markę... Niektóre firmy wypracowały sobie markę (Dainese, Marzocci) i teraz "jadą na renomi" produkując coraz to gorsze, ale ładnie wyglądające i gorzej działające rzeczy (no oczywiście zdarzają się wyjątki).
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
A Utica z tego co wiem to cos jakby wklasnie stary dainese, tylko z drobnirejsza siateczka. roche mi glupio ze detłicz z Kraka a pokazuje to co pokazuje... Prawie jak Warszawiak :P Jak dla mnie Utika wcale nie smierdzi. A jak smierdzi to trzeba ja uprac i jest juz OK
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
jak juz cos smierdzi to szybciej dainese bo siateczka jest gestsza i bardziej sie pocisz :DDD
dobra a bardziej serio to ja pomykam w UFO i mi ona jak najbardziej odpowiada... chroni gdzie trzeba, sporo plastiku na klacie, dlugi zolw, wszystkie newralgiczne miejsca na tulowiu okrywa
WIEC O CO CHODZI?!???
a odnosnie klotni deathwitcha
na razie wiemy tylko, ze:
- dainese jest wspaniala i chroni duzo lepiej - bo tak (argumentow brak)
- utica i ufo sa do dupy
- utica i ufo b. dobrze chronia nerki
- dainese gladiator nie posiada ochrony na klacie
coz... jak juz mowilwem jezdze w ufo i po tej klotni nie pale sie do jej wymiany
PS napisalem 'klotnia deathwitcha' bo tylko on tu sie chyba kloci ;-)
dobra a bardziej serio to ja pomykam w UFO i mi ona jak najbardziej odpowiada... chroni gdzie trzeba, sporo plastiku na klacie, dlugi zolw, wszystkie newralgiczne miejsca na tulowiu okrywa
WIEC O CO CHODZI?!???
a odnosnie klotni deathwitcha
na razie wiemy tylko, ze:
- dainese jest wspaniala i chroni duzo lepiej - bo tak (argumentow brak)
- utica i ufo sa do dupy
- utica i ufo b. dobrze chronia nerki
- dainese gladiator nie posiada ochrony na klacie
coz... jak juz mowilwem jezdze w ufo i po tej klotni nie pale sie do jej wymiany
PS napisalem 'klotnia deathwitcha' bo tylko on tu sie chyba kloci ;-)
http://bodzio.pinkbike.com/
wlasnie odkrylem wade utici. Przed chwila dosc mocno jeblem w glebe na lokiec i ochraniacz mi sie przesuna. Zbroja jest na takiej siatce dosc szorstkiej i zdarlo mi kawal skory z lokcia :/.... a i jeszcze urwal sie pasek od ochraniacza. W sumie to mocno walnolem i nic mnie nie boli wiec spoko... ale niewatpiliwie takie rzeczy nie powinny miec miejsca :P
Let's Ride!!!!!
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
661 pressure suit-przewiewna, mialem kilka gleb dosc porzadnych i ochronila moje piekne cialo no tyle ze szwy sie szybko rozlaza i tzreba sobie pozszywac po pewnym czasie(szczegolnie ten posek na kciuku). no i jak masz chude rece to przydalo by sie przeszyc paski na rekach bo inaczej ta czesc na rekach lata dosc luzno...
utica moze i spoko jest ale mi sie nie podoba:P
to by bylo na tyle...
utica moze i spoko jest ale mi sie nie podoba:P
to by bylo na tyle...
-
- Kontakt: