Witajcie :D!! Nareszcie udało się złożyć PJF 3 :D Film można zassać z tego oto folderu ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... reeriders/ .Film trwa 16:06 min i zajmuje około 169 mb :D Jakość jest całkiem dobra. Mam nadzieję, że się wam spodoba :) za 40 min jadę do Austrii na 4 dni więc nie będę mógł odpowiadać na wasze pytania :) pozdrawiam
Dobre, dobre. Chłopaki wymiatacie jak trzeba. Jakość kompresji troszku nie teges, ale mam nadzieję, że po powrocie autora z Austrii uda się skompresować coś większego ale w lepszej jakości.
P.S
Widzę że jestem jednym z pierwszych oglądaczy. Człowiek pracuje to rano wstaje :-)
po pierwsze:
umiejętności zajebiste, jestem pod wrażeniem
po drugie:
montaż średni, po trailerze spodziewałem się czegoś lepszego
po trzecie:
oklepana muzyka, co psuje wizerunek
po czwarte:
małe urozmaicenie miejsc, praktycznie sama cytadela
1. - jazda super
2. - zazdroszcze Wam cytadeli ;]
3. - fakt - muzyka oklepana, ale dobra.
4. - może trochę za długi...nie zostawiliście miejsca na niedosyt po obejrzeniu :]
zajebisty filmik nie pisze takiej dłuzszej recenzji i co mi sie nie podobalo ale zajebisty fajna ten kawalek marilyn manson ale mi sie podoba i 170 mb i jakosc jest wedlug mnie zajebista w porównaniu do innych filmów.pare nie dociagniec jest, byc moze ze czesc muzy juz byla w innych filmach ale
ocena ogólna - 7/10 :)
pozdro
Jazda super
Miejscówki na żywo wyglądaja duzo groźniej ale ogólnie ujęcia ok
i nawet kilka ujęć z Gniezna jest :)
Co do montażu się nie wypowiadam bo mi sie filmik strasznie tnie :/
No powiem ci wojtek ze filmik jest spoko na maxa.Juz po trejlerze chcialem zobaczyc co bedzie w pelnej wersji momo to ze wiekszosc akcji na zuwo widzialem.Szkoda ze tak czasem sie tnie strasznie.Ale ogolenie cool pozdro.Gangsta Poznan