A więc jak w temacie co uważacie o tym polączeniu może ktoś na tym jeździ...
CZy wogle będzie sie dało na tym normalnie śmigać
Wszystkie wasze opinie mile widziane:D
SlaY ooo o oo znalazł sie cfaniak który ma kasiore i ma pewnie fulla za 12 tys i pieprzy innych co mają gorszy sprzęt i tych którzy chca sobie złożyc sprzęt tańszy bo na drozszy niestety niemaja pieniążków....:[
dani54Spoko ramka :) wiele wytrzyma ;) a Duro hmmm no wiesz ja mam duro od wakacji (ten 2004) i go ostro katuje i zero luzów i daje rade :) Pozdro 3m sie
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Nio bardziej mi chodziło o opisanie tego jak to bedzie współpracowało bo mniejwięcej wiem co jest co nie zgadzam sie że ballistic to jedno wielkie gówno bo katowałem ją na sztywnym i bez problemu się dobrze spisywała...
napoczołem tego posta tylko po to żeby zobaczyć jakie będa wasze opinie na ten temat bo pożyczyłem od kumpla duroka żeby go wsadzić w ramke nio ale sterów nie miałem więc nie mogłem sprawdzić jak się na tym jeździ tylko na oko troszke bardzo podniósł się przd
Moim zdaniem bedzie dobrze. Sam mam ballistic Dual Slalom z Drop Off-em i jest super. jeździ mi sie o wiele lepiej jak na a-gang czy DM DS 2.0... Ta rama jest bardziej nerwowa zwrotna i łatwiejsza do opanowania... jeżdze na niej ponad rok i nic sie nie dzieje.
"bardziej nerwowa " i "łatwiejsza do opanowania", chyba cos nie tak....
ja bym nie ryzykował az tak duzo skoku do niego wkładac, przy 130mm suport bedzie w chmurach.... ale szczerze mowiac nie jezdziłem na takiej kombinacji, wiec mozliwe ze sie myle... <zawstydzony>
akurat 130 mm jak na draga to nie jest duzo, powiedział bym nawet ze wiecej by nie zaszkodziło, szczególnie w 16, natomiast ballistic sam w sobie ma suport b. wysoko
ja nie uważam że ballistic to shit sam mam ballistica dual slalom. nie narzekam jeździ mi sie dobrze w h.uj. SlaY jak masz tyle kasy to se kup cos lepszego a nie kolesia od razu je.biesz.
Śmieci są wszędzie, wystarczy się tylko rozejrzeć!!!
"bardziej nerwowa" w sesie przy skrecaniu a "łatwiejsza do opanowania" w locie. A co wam przeszkadza wysoko suport...?? Wole miec wysoko w porównaniu z kumplem co ma a-gang p.m tez ze 130mm i jest nizej o okolo 4cm.
Przynajmniej jak po czyms przejeżdzam to nie zachaczam. liquid Co do tej wysokości to ludzie wsadzaja do draga i 170mm i jest dobrze. Nie wiem w czym Ci to przeszkadza..??