ja ostatnio sprzedalem Wedge'a 2002 za 730 wiec, nie bedziesz mial problemu z e znalezieniem podobnego. A Marz. z tego rocznika sa naprawde spoko. A jak by Ci sie udalo dorwac cos starszego... mmmmmm extrawagancko by bylo...
Ej, albo ja jestem slepy albo na stronie radona nie ma cen. Jak wy je znacie? Mail, gg, czy moze w jakis hakerski sposob sa one zakamuflowane na stronie
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
a z tych amorkow ktore wymieniles - judy z tego roku sa fatalne! znajomy ma i praca jest tak tragiczna ze sie w pale nie miesci. poza tym nowe stracily najwiekszy atut starej wersji - golenie cr-mo. Jak masz malo kaski to sprobuj wyrwac starego rozkrecalnego bobera albo kup duro badz tez poczekaj na nowa serie rst - moze cos z nich bedzie!
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
do latania w takiej cenie to polecem dozbierac 99zl i kupic mozo solu x jest zajebiscie wytzymaly pracuje pieknie... i miesci sie w twoim przedziale cenowym ( prawie) :)
nom ten mozo to jest zajebisty sprawa...:P jedziesz w gory cyk 70mm skoku, na hoopy?? cyk i 100... wiec universalny amorek...a jak nie to to widzialem Dj3 2004 na allegro po 1100