KIEDY W KOŃCU NOWE KOSZULKI???
za okolo 2 tygodnie beda koszulki i longsleevy DESTROYERA z motywami rowerowymi, widzialem - sa ładne i fajne :) Dobre są też ciuchy PRONG www.prongclothing.com znane bardziej w kregach bmx-owych.
-
- Kontakt:
Nie bo pan nikom, ma włądze i chodzi do wrózki i mu wrużka mówi co jest w Privach. Proponował bym zrobienie koszulki z tym wzorem http://dh-zone.com/redakcja/d_msojka.jpg. Albo lepiej ze zbliżeniem na twarz. Tylki zrubcie wersje też dużą żeby lanserzy wążący sięw zbrojach mogli ją na siebie nałożyć. Proponuję tak. Z przodu i z tyłu twarz dyktatora nikoma. Materał to siateczka jaskrawożółta(ale taka żeby było widać zbroje pod spodem) i oczywiście napis "PiecyYyYykiem". Myśle że lanserzy będą w 7 niebie.
Roteiro: kurde stary zajebisty pomysl w sumie. ale dla ciebie moge zrobic specjalna, np z odciskiem mojego lewego jaja. moze tez ci sie spodoba :)
..wiec pamietaj. dla ciebie friko. dla innych tez starczy :D a zamiast jaskrawo-zoltej wolabym hmm moze rozowa mm :)
a koszuliny dhzone beda, wlasnie robie projekty, beda rozne kolory i chyba nowe wzory koszul, wiec normalnie bega lans :D bedzie na biezaco na stronce, possdro
..wiec pamietaj. dla ciebie friko. dla innych tez starczy :D a zamiast jaskrawo-zoltej wolabym hmm moze rozowa mm :)
a koszuliny dhzone beda, wlasnie robie projekty, beda rozne kolory i chyba nowe wzory koszul, wiec normalnie bega lans :D bedzie na biezaco na stronce, possdro
Nikom: kurde stary wolałbym jednak prawe jajo. Jeśli wogóle takim dysponujesz.... Co do rózy to jednak myśłe że lepsza będzię jasnoróżowa. A i zapomniałem jeszcze o ZUMBI. Tak musi być napis ZUMBI. Koniecznie. A na metce zamieść twoje posty wychwalające zumbi w pomniejszeniu 1 do 100. To w końcu Zumbi z Mielca. ALe do tego możesz zrobić ofkors rózowe spodenki. takie 3/4 z żółtym ściągaczem(koniecznei musi wyglądaćtak żeby nie wiadomo było czy to za długie krótkie spodenki czy za krótkie długie)
Buhahahaha.......
Buhahahaha.......
Roteiro jak Ci się nie podoba że będą koszulki to poprostu ich nie kupuj albo poprostu zachowaj to dla siebie. A nie raczysz nas wypowiedziami w stylu: "Na hopy na miasto nigdzie, chyba że jako piżame do spania to może" jak nie masz piżamy napisz do caritasu może Ci przydzielą, jak Ci wstyd w czymś z dhzone chodzić. Zresztą skoro uważasz dhzone za jakiś pozerski i niewiadomo jaki vortal a Nikoma nie lubisz to co tu jeszcze robisz??
Pozdro
Pozdro
ekhem to ty wyluzuj chyba bo ja wyrażam własna opinie a nie się "bulwersuje". A jestem tu po czuje pewnien sentyment, który po juz polowi zanika.... Pozatym czasem się chce napisać coś głupiego, a to jest idealne miejsce na to.... No i te literki wielkie. Nikom kiedy będzie wkońcu ta wersja brajlem?? Którą x-man zaproponował