Dziewczyny na Bikach !!!
-
- Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=514402
uwaga chlopaki to moze byc jakas prowokacja... :) patrzcie za co sie trzyma heheheh ;)
nie no luz, zartuje :) fajna laska
uwaga chlopaki to moze byc jakas prowokacja... :) patrzcie za co sie trzyma heheheh ;)
nie no luz, zartuje :) fajna laska
piotrex pisze:Arti a Ty kim jestes??Super mega wyjebanym zawodnikiem jezdzacym na chupacabrze z duro :)??tak tak wiem ze masz juz boxxera.Ale mimo to czesciej widuje Yasia na dualu niz Ciebie...mega hardcore'owcu
a **** ci do tego na jakim sprzecia ja jezdze nie dałes mi kasy na to wiec sie kurwa nie wypowiadaj....(spójrz na swój sprzet )........swoja droga ja juz jezdziłem jak pewnie ty jeszcze srałes w pieluchy i ten dual został modernizwany jeszcze z moja pomoca...... wiec to ty mozesz czuc sie tam jak gośc, a ja bede tam przyjezdzał kiedy bede miał na to ochote,,Wole nasz Lasek Wolski ,,kiedy ostatnio przyjechalismy na dual usłyszałem ''' O przyjechał Kosmos i reszta Pozerów''' ........ a Piotrex a gdzie ty byłem jak były zawody ,, czemu nie startowałes mego dualowcu............Sram na ciebie......
Pozers Team.............
http://arti.pinkbike.com/album/old-photos/
Coś dla Naszej BikeGirl ;) http://www.cbc.ca/kids/games/bmxpark/ grajta ;)
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
Arti! Kuffa no... nie kluccie sie z piotrkiem, zawsze kuffa, jakis prublem... moze i sie przyczyniles do budowy "dualu"... ale ja tez mam sie czym pochwalic, wprawdzie mam 17lat na karku, ale cos proboje jezdzic od 4 podstawowki... nie mowie ze jestem supeeerrrrr... bo w zawodach nie startuje, nie mam kasy, nie mam transportu... "jezdze dla siebie"... ale zaczynalem dawno temu... moze kojazysz Alana, Grywusa, Gawrona... jak oni (respekt) juz smigali jak zawodowcy to ja dopiero kupilem sobie "oscara" i na tym gownie zaczynalem... ale to nie istotne... moze kiedys sie widzielismy... moze nie... nie mam sie czym pochwalic poza 4 mastiffami popekanymi... ale to gowno wszystko warte... nie chce zeby miedzy zaloga "pozera Cosmosa" - jak ktos sie wypowiedzial... a innymi, wtym nie zrzeszonymi riderami byly jakies konflikty... wkoncu temat byl o niewiastach na 2 kolach... no... to tyle;] niech sobie kazdy smiga jak chce, jak umie, jak moze, jak ma czas... ja moze sie jutro pojawie na dualu... ale nie obiecuje... a wyzywac na pojedynek nikogo nie bede... Arti - respect, jezdzisz w zawodach - cos mozesz zaprezentowac... Cosmos tez... i inni "sokusiowcy"... kuffaaaa!! Panienki sie mialy wypowiadac... "szerokiej drogi";]
www.feel-free.pl
MaciekM HmMM za co się trzymam no czasem trzeba zrobić sobie trochę przyjemności jak się jest niezaspokojonym no nie , ( żart oczywiście);P heyy zdjęcie jest smieszne wiem ale cóż to moja osobowość , nieobliczalna zawsze wesoła i czasem mi odbija hihihihi :D
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P