ej no film zarąbisty przynajmniej pierwsze 1.5 minuty bo tylko tyle widziałem bo dalej mi nie idzie?? o co łazi????? idzie mi tylko tyle w divx a w reszczei pisze że klasa nie zarejstrowana!! pomocy!! hehe trochę akcji znam na żywca:P:P pomóżcie!!
napewno wszyscy zazdrosni...nie wiem co wy widzicie w tym ze ten wojtek wymiata...umie to niech robi to co mu najlepiej wychodzi...we wroclawiu jest o wiele wiecej osob jezdzacych rowniez dobrze a moze nawet i lepiej i jakos nikt tego tak afiszuje ani nie wystawia co chwile na forum czego on nie zrobil...pozdro dla wszystkich...narra
napewno wszyscy zazdrosni...nie wiem co wy widzicie w tym ze ten wojtek wymiata...umie to niech robi to co mu najlepiej wychodzi...we wroclawiu jest o wiele wiecej osob jezdzacych rowniez dobrze a moze nawet i lepiej i jakos nikt tego tak afiszuje ani nie wystawia co chwile na forum czego on nie zrobil...pozdro dla wszystkich...a filmik taki sobie moze byc...muza beznadziejna wogole nie pasuje...narra
ja myśle ze film ogólnie jest SPOKO :] kolesie z Poznania nieźle wymiatają i mają fajne miejscówki jakich nie ma u nas w Głogowie. Za film daje 8/10, bo jedne co ****** to złożenie jego :/
Muzyka -- - - oryginalnością nie zabłysneliście. Montaz - calkiem niezle. Jazda dobra. Nastepnym razem naprawde poszperajcie, jest tyle dobrej undergroundowej muzy ze az byscie sie zdziwili. Poczekajcie na kolejną czesc Mud Brothers :P